Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby local la Ovidiu, în Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă spune că nu vine ca mielul la tăiere în fieful echipei Viitorul II

ro

08 Oct, 2016 00:00 3031 Marime text
Stadionul central din complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte sâmbătă de la ora 15.00, derby-ul local al etapei a şasea a Ligii a 3-a, FC Viitorul II primind vizita nou-promovatei Axiopolis Cernavodă. 
 
FC Viitorul II a început foarte bine acest campionat, fiind liderul clasamentului înaintea primelor meciuri de ieri, care au deschis runda. În cinci partide, jucătorii pregătiţi de Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă au strâns 13 puncte, având patru victorii şi un egal, golaveraj 14-7. Gazdele, care nu au cunoscut gustul înfrângerii până acum, vor să obţină astăzi al cincilea succes, chiar dacă se află într-o situaţie mai delicată în ce priveşte efectivul.
 
„Avem opt jucători plecaţi la loturile naţionale Under-18 şi Under-19, iar alţi patru (care jucau numai la Liga a 3-a şi făceau parte şi din lotul echipei mari) sunt accidentaţi. Însă, indiferent de adversarul pe care-l întâlnim şi de situaţia în care ne aflăm, vom juca la victorie, aşa cum facem mereu. Axiopolis e o echipă bună, bătăioasă şi care marchează. A pierdut ultimul meci, acasă, cu 2-3, ratând un penalty, şi a cedat la limită şi în alte partide. Are, aşadar, potenţial ofensiv, dar singura noastră variantă e victoria“, a declarat Cristian Cămui.
 
Axiopolis are patru puncte în clasament, după o victorie, un egal şi trei înfrângeri, golaveraj 8-10. „Ne aşteaptă o partidă foarte grea, mai ales că venim şi după rezultatul nefast de pe teren propriu cu Astra II. Am pierdut cu 2-3, iar la acest scor, în minutul 74, într-o perioadă a jocului în care dominam, Husein a irosit o lovitură de pedeapsă. Dacă făceam 3-3, aveam timp să şi câştigăm. E un moment delicat pentru noi, dar nu vom veni la Ovidiu ca mielul la tăiere, ci să dăm o replică cât mai bună şi, de ce nu, sperăm şi la mai mult“, a spus principalul lui Axiopolis Cernavodă, Vasile Enache. Oaspeţii nu îi vor putea folosi pe Zaharia şi Buhuş, iar Moise este incert, toţi trei confruntându-se cu probleme medicale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii