Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum se va face premierea echipei de fotbal câştigătoare a Ligii 1. Oficial de la LPF

ro

13 May, 2017 17:36 2066 Marime text
Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit în detaliu festivitatea de premiere a campioanei ediției 2016-2017 a Ligii 1 Orange.Astfel, pe toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite câte un trofeu, medaliile și tricourile galbene pentru campioni.
 
În cazul în care FC Viitorul va fi campioană, primarul Constanței, Decebal Făgădău și Marius Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, vor înmâna trofeul pe stadionul ”Central” din Ovidiu, alături de reprezentanții LPF.
 
În cazul în care FCSB va triumfa, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla,  va fi cel care va da cupa jucătorilor antrenați de Laurențiu Reghecampf.  
 
Nu în ultimul rând, pe stadionul Dinamo, legendarul fotbalist și actualul conducător al ”alb-roșilor”, Adrian Mutu va fi pregătit să conducă festivitatea de premiere.
 
De altfel, Liga Profesionistă de Fotbal va organiza ceremonia de premiere prin reprezentanții săi special desemnați pe cele trei stadioane. Astfel, pe stadionul ”Central” din Ovidiu, vor fi prezenți vicepreședintele LPF Robert Pongracz și directorul de Imagine și Comunicare, Marius Mitran.
 
Pe ”Arena Națională” vor fi directorul Economic Ionuț Calancia și directorul Departamentului competiții, Eduard Alexandru.
 
Pe stadionul ”Dinamo”, Liga Profesionistă va fi reprezentată de secretarul general al LPF, Justin Ștefan și de Mircea Călin.
 
Pe această cale, Liga Profesionistă de Fotbal mulțumește Federației Române de Fotbal pentru dorința exprimată de a fi prezentă, prin reprezentanții săi, pe cele trei stadioane și îi asigură pe aceștia că va întreprinde toate demersurile ca numele lor să fie făcute cunoscute spectatorilor prin stația de amplificare a fiecărei arene.   

Sursa foto: Liga Profesionistă de Fotbal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii