Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

ro

19 Mar, 2024 22:26 922 Marime text


Cel mai bun „11“ al primei runde din turneele play-off / play-out ale Superligii 2023/2024, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal, cuprinde trei jucători de la campioana României, Farul Constanța, învingătoare cu 2-1 pe terenul Rapidului.

Cei trei sunt fundașii Kevin Boli și Mihai Popescu și atacantul Louis Munteanu.

De asemenea, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, a fost desemnat antrenorul etapei.

Kevin Boli - Experimentatul fundaş al Farului s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor pe durata partidei din Giuleşti.

Mihai Popescu - A avut o prestaţie lăudabilă în centrul defensivei. A câştigat multe dueluri cu adversarii.

Louis Munteanu - A fost eroul primului meci din play-off-ul curent. A reuşit o dublă şi a ajuns la 20 de goluri în 75 de partide jucate în SuperLigă.

Gheorghe Hagi - A învins o echipă aflată în mare formă şi a readus-o pe Farul în lupta pentru podium. Este pentru a patra oară în "Echipa etapei", se arată pe site-ul oficial al LPF.


Echipa etapei arată astfel: L. Popescu (Universitatea Craiova) - K. Boli (Farul Constanța), M. Popescu (Farul Constanța), Badelj (Universitatea Craiova), Opruţ (FC Hermannstadt) - Roguljic (Universitatea Cluj), Joao Pedro (UTA), D. Nistor (Universitatea Cluj) – Al. Băluţă (FCSB), L. Munteanu (Farul Constanța), I. Stoica (FC Hermannstadt). Antrenor, Gheorghe Hagi (Farul).

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:

Farul Constanța
Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii