Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna aşteaptă persoane de toate vârstele pentru a practica Kick-Boxing

ro

18 Mar, 2015 00:00 1669 Marime text
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna aşteaptă persoane interesate pentru a practica Kick-Boxing. Antrenamentele se ţin la Cumpăna, sub îndrumarea lui Alexandru Călin, la sala de sport de lângă stadion, conform programului: luni - între orele 18.00 şi 19.30, miercuri şi sâmbătă - între orele 18.00 şi 20.00, duminică - între orele 9.00 şi 11.00.
 
Pot participa persoane de toate vârstele, între 6 şi 45 de ani. „La secţia de Kick-Boxing a clubului nostru, exersăm la semi-contact, kick-light şi full-contact. Cei care ni se alătură vor avea la dispoziţie echipamentul necesar pentru desfăşurarea antrenamentelor, în funcţie de stil. Disciplina, respectul şi corectitudinea sunt atributele noastre. Veniţi şi învăţaţi alături de campionii noştri cum să deveniţi un luptător! Vă aşteptăm în număr cât mai mare“, a declarat Alexandru Călin.

Nou-înfiinţată, secţia de Kick-Boxing a CS Victoria Cumpăna beneficiază de întregul sprijin al primarului comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, şi al autorităţilor locale. „Sportul este un mod de viaţă la Cumpăna. AS Victoria Cumpăna are 15 ani de viaţă. Pornind de la tradiţionala secţie de fotbal, an de an am crescut numărul disciplinelor. La propunerea doamnei primar Mariana Gâju, în şedinţa din 21 octombrie 2014 a Consiliului Local Cumpăna, s-a aprobat cu unanimitate de voturi înfiinţarea secţiei de Kick-Boxing în cadrul AS Victoria Cumpăna. În scurt timp, cu ajutorul instructorului Alexandru Călin, numărul sportivilor a crescut şi au început să apară şi rezultatele. Mult succes în continuare!“, a spus Florin Neagu, viceprimarul comunei Cumpăna. Zilele trecute, 16 luptători de la CS Victoria Cumpăna au participat la Seminarul Naţional de Muay-Thai, desfăşurat la Bucureşti, sub îndrumarea lui Iulian Strugariu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii