Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amical Canada - România Cristian Cojocaru - „Am demonstrat că avem un cuvânt greu de spus“ (galerie foto+video)

ro

12 Mar, 2015 00:00 2765 Marime text
Echipa naţională de rugby a României formată din jucători sub 19 ani a susţinut primul dintre cele două meciuri amicale cu reprezentativa Canadei Under-20
 
Tricolorii se află într-un stagiu de pregătire în Canada, în cadrul căruia au fost stabilite şi cele două dispute. În prima confruntare, canadienii s-au impus cu 21-9 (6-6).
 
Din staff-ul tehnic al lotului reprezentativ face parte şi antrenorul constănţean Cristian Cojocaru, de la Tomitanii Constanţa, iar între cei 26 de rugbyşti din lotul României se găsesc şi şapte de la Cleopatra Mamaia: Ovidiu Cojocaru, Andrei Iurea, Alexandru Cozma, Cristian Strătilă, Sebastian Agapie, Ionel Melinte şi Florin Popa. „Am avut doi eliminaţi într-un interval de 15 minute. Când ne-au eliminat oamenii, am primit două eseuri. Oricum, echipa României a demonstrat că are un cuvânt greu de spus pe pământ canadian“, a declarat Cristian Cojocaru. Punctele României au fost realizate de Raoul Paxaman (trei lovituri de pedeapsă). Al doilea meci se va disputa sâmbătă, 14 martie, de la ora locală 18.30.    

 Tudor Boldor a punctat în Scoţia


În această perioadă, un alt lot de juniori al României, cel de până în 18 ani, efectuează un turneu extern, în Scoţia. În prima partidă, tricolorii au jucat cu echipa Under-18 Development a ţării gazdă, în faţa căreia s-au înclinat cu 3-62. Pentru România a marcat Tudor Boldor, de la Tomitanii Constanţa, din lovitură de pedeapsă. Printre cei trei antrenori ai selecţionatei tricolore se află şi Nicolae Radu Mocanu, de la Cleopatra Mamaia, iar din lot mai fac parte alţi şase constănţeni: Mădălin Mihalache, Dragoş Burlacu, Mihai Lămboiu, Cătălin Mişcoci (Tomitanii), Alin Davidoaea şi Ionuţ Pântea (Cleopatra). A doua confruntare dintre cele două echipe are loc sâmbătă, 14 martie, de la ora locală 18.30.  

Sursa foto: frr.ro şi Facebook; foto - Lorne Lollicutt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii