Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantonament la Bascov şi preparator fizic pentru o echipă de Liga a V-a! Farul Tuzla a câştigat Supercupa Dobrogei (galerie foto)

ro

10 Mar, 2015 00:00 4089 Marime text
Echipa de fotbal din Liga a V-a a judeţului Constanţa Farul Tuzla a câştigat Supercupa Dobrogei la futsal. Întrecerea de fotbal în sală Cupa Dobrogei s-a desfăşurat în judeţele Constanţa şi Tulcea, atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a, iar campioanele s-au întâlnit, la Tulcea, în meciurile pentru desemnarea câştigătoarelor Supercupei.
 
La Liga a IV-a, au jucat CS Eforie (Constanţa) şi Tractorul Horia (Tulcea), a doua echipă impunându-se cu 4-1. La Liga a V-a, Farul Tuzla (Constanţa) a dispus de echipa tulceană Delta Stars cu 8-1, adjudecându-şi astfel trofeul. Pentru formaţia constănţeană, care l-a avut antrenor pe Iulian Nasture, iar conducător de delegaţie a fost Ion Florea, au jucat Nasture, Resmeriţă, Tudoran, Lucian Caragicu, Romeo Cătălin Lupu, Elisei, Durbac, Marius Nicolae, Eren Asan şi Purcărea. Golurile Farului au fost înscrise de Marius Nicolae (4) - declarat cel mai bun jucător, Eren Asan (3) şi Caragicu (1).

 Cazaţi la Baza Naţională de Kaiac-Canoe

Aflată pe locul trei în Seria Est a Ligii a V-a, la şapte puncte de prima poziţie, ocupată de Gloria Albeşti, şi la cinci de a doua clasată, Oil Terminal 2013 Constanţa, Farul Tuzla are ca obiectiv promovarea în Liga a IV-a, reuşind să efectueze, săptămâna trecută, şi un stagiu de pregătire, la Bascov! Pe parcursul celor cinci zile de cantonament, formaţia a fost cazată la Baza Naţională de Kaiac-Canoe din comuna argeşeană. De asemenea, de pregătirea echipei se ocupă şi un preparator fizic, Ionuţ Tudoran (profesor de educaţie fizică).

 Ion Florea - „Avem tot sprijinul autorităţilor locale“

 „Beneficiem de întregul sprijin al autorităţilor locale, primarul Constantin Micu, viceprimarul Taner Reşit şi Consiliul Local fiind mereu alături de noi. Am început pregătirea pe 17 ianuarie. Tragem în continuare la promovare. Am făcut şi câteva achiziţii: portarul Tamaş (de la CFR) şi jucătorii de câmp Voicu, Budică (de la Cumpăna), Ionuţ Monea (de la Ostrov), Ionuţ Arnăutu (de la Vulturii Cazino Constanţa) şi Alexandru Deaconu (de la CS Eforie), iar din pepiniera proprie i-am promovat pe tinerii Prisecariu şi Carasava. Preparatorul fizic Ionuţ Tudoran a jucat la Farul Tuzla. O dată pe săptămână, întregul lot merge la o sală de forţă din Constanţa. În campionat debutăm duminică, 15 martie, la Mereni, unde mergem să câştigăm“, a declarat Ion Florea, preşedintele Farului Tuzla.   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii