Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ la DJST Constanţa. Activităţi desfăşurate şi proiecte

ro

18 Aug, 2017 12:47 2126 Marime text
Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa a organizat, astăzi, pe terasa hotelului „Sport“, o conferinţă de presă în care s-a făcut analiza activităţii în domeniile sport şi tineret de la începutul anului 2017 şi până în prezent.

De asemenea, s-au prezentat principalele proiecte pe care DJST le va desfăşura în perioada următoare.

La întâlnirea cu ziariştii au participat Mariana Solomon (directorul Direcţiei), Mihai Orzan, Alexandru Negraru (consilieri sport), Marian Ţuţuianu şi Nicoleta Mardirosian (consilieri tineret).

„Le mulţumesc tuturor pentru eforturile pe care le-au făcut. Deşi suntem o echipă mică, suntem uniţi şi încercăm să rezolvăm activitatea vastă de la nivelul judeţului Constanţa. Rolul nostru este să implementăm programul de guvernare. Pe lângă aceasta, avem competiţii de tradiţie şi parteneriate cu structuri private care fac cinste în acest moment judeţului. Vom încerca şi mai mult de atât, să implementăm, în perioada următoare, împreună cu mai mulţi profesori inimoşi, nişte proiecte judeţene în mediul rural“, a declarat Mariana Solomon.

În lunile care s-au scurs până acum din acest an, DJST Constanţa a finanţat sau cofinanţat 33 de activităţi sportive, suma cheltuită cu aceste acţiuni ridicându-se la 84.793 de lei. De asemenea, Direcţia a fost implicată şi în numeroase activităţi de tineret.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii