Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanţa şi-a prezentat echipa de „gladiatori“. Meci amical cu CS Agronomia 4 Sports

ro

19 Oct, 2017 10:22 2446 Marime text
Echipa masculină de baschet din Liga 1 BC Athletic Constanţa şi-a prezentat cu stil lotul de jucători, într-o festivitate deosebită la Sala Sporturilor din Constanţa. A urmat un meci amical, cu CS Agronomia 4 Sports, care s-a impus cu 62-57.

Începând cu sezonul 2017 / 2018, supranumele reprezentativ cu care BC Athletic îşi va asocia imaginea sportivă va fi „Gladiatorii din Tomis“, clubul inspirându-se din istoria Cetăţii Tomis şi a Constanţei, acolo unde unul dintre cei mai cunoscuţi gladiatori a făcut istorie: viteazul Skirtos Dacul!

Acesta ajunge să fie din 2017 inspiraţia clubului Athletic în atitudine, implicare şi realizări. Gladiatorul va fi simbolul clubului, prezent pe logo-ul global, iar Tridentul său întregeşte suita de logo-uri prezente în noua identitate a BC Athletic.
 
„Noua identitate a clubului Athletic stă şi este înrădăcinată în istoria locală din Cetatea Tomis. Tridentul, arma letală a Gladiatorului cu care îşi anihila adversarii din arena, va fi logo-ul principal care va completa catalogul identităţii în care se regăsesc logo-ul global, logo-ul secundar, numele clubului şi sloganul care şi foloseşte cele trei ţepuşe ale Tridentului în textul reprezentativ «Made in Constanta». BC Athletic îşi continuă tradiţia şi valorifică istoria Constanţei, istoria din Cetatea Tomisului! Toate simbolurile noii identităţi vor face parte din politica de marketing / merchandising ale clubului“, a declarat Andrei Talpeş, managerul BC Athletic.

Sursa foto: capturi Dotto Sport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii