Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Barajul pentru Liga a 3-a Detalii despre deplasarea fanilor SSC Farul la meciul cu Pescăruşul Sarichioi

ro

16 Jun, 2017 11:41 5125 Marime text
Campioana Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, va fi încurajată de un grup însemnat de sporteri şi la Sarichioi, unde susţine, sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18.00, manşa tur a barajului de promovare în Liga a 3-a, contra campioanei judeţului Tulcea, Pescăruşul Sarichioi.

„Farişti, ne mai despart doar două meciuri de atingerea primului obiectiv al proiectului Suporter Spirit Club Farul Constanţa: PROMOVAREA ÎN LIGA A III-A!

În aceste două sâmbete, timpul se va comprima. Toată munca noastră de un an se va reduce la 180 de minute. Toate bucuriile victoriilor, toate emoţiile meciurilor pe muchie de cuţit şi chiar gustul amar al singurei înfrângeri vor fi transpuse într-un singur gând şi într-o singură voce! 

În asemenea meciuri, valorile echipelor tind să se echilibreze, iar diferenţa poate fi făcută şi de o singură clipă de neatenţie, de un singur pas greşit, de o clipă de ghinion. Aici intervenim noi, suporterii! Este datoria noastră să-i conducem pe favoriţi spre victorie! Este menirea noastră să fim al 12-lea jucător şi să punem umărul la promovare. Indiferent de faptul că vom juca în deplasare sau acasă, trebuie şi ne vom face auziţi!
 
Mâine, vă asteptăm cu mic cu mare în parcarea Stadionului Farul, cel târziu la ora 14.30. Deplasarea se va realiza cu maşinile personale, iar pentru cei care nu au această posibilitate am rezervat autocare şi microbuze. Preţul călătoriei este de 30 de lei/ persoană, iar, pentru că ne dorim ca toţi suporterii să aibă ocazia de a fi alături de echipă, vom încerca să suplimentăm numărul mijloacelor de transport dacă va fi nevoie.

La ora 15.00 vom pleca spre Sarichioi! Împreună, uniţi, în coloană! Cu fulare şi fanioane cu Farul la oglinzi, cu steaguri alb-albastre pe geamuri! Vom «invada» localitatea tulceană şi vom arăta din nou ce înseamnă FARUL:

Forţă
Abnegaţie
Rezistenţă 
Unitate
Luptă!

Promovăm împreună!“, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii