Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem rezultatele ACS Frontiera Tomis Constanţa, câştigătoare a Campionatului de Oină pe plajă pentru Seniori (galerie foto)

ro

17 Jul, 2016 16:49 2145 Marime text
În perioada 15-17 iulie, atât pe stadionul Complexului Cleopatra din Constanţa, cât și pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei României la Oină pentru Seniori, ediţia a III-a, precum şi Campionatul Naţional de Oină pe plajă pentru Seniore, turnee la care a participat şi echipa ACS Frontiera Tomis Constanţa, reprezentanta Gărzii de Coastă, alături de alte formaţii prezente la cele două competiţii.
 
Amfitrionul evenimentului este Vasile Chirondojan.

Iată programul de astăzi al  Campionatului National de Oină pe plaja Seniori Feminin şi Masculin:  

Locatia: Plaja Complexului Cleopatra din statiunea Mamaia
– orele 8:30 – 13:30 Prezentarea echipelor si desfasurarea meciurilor
– orele 13:30 – 14:00 Festivitatea de premiere.

În continuare, ZIUA de Constanţa vă prezintă rezultatele. La Campionatul Naţional de Oină pentru Seniori, locul înâi, a fost câştigat de ACS Frontiera Tomis Constanţa, în timp ce locul doi i-a revenit echipei Straja Bucureşti. Locul al treila a fost cucerit de către Biruinţa Gherăeşti, din judeţul Neamţ.

La Campionatul de Oină pe plajă pentru Senioare se confruntă, în acest moment, echipele Spicul Horia şi cu echipa din Băileşti. 

Cupele şi medaliile sunt dăruite câştigătorilor de către preşedintele Federaţiei Naţionale Române de Oină, Nicolae Dobre. De menţionat că federaţia Română de Oină are sediul în Constanţa, iar în România există peste 260 de echipe care practică acest sport şi se află în evidenţele Federaţiei.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii