Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auraş Braşoveanu vrea un debut de succes „Farul nu se ascunde în spatele acestei probleme“

ro

28 Aug, 2014 00:00 1783 Marime text
Auraş Braşoveanu, preşedintele FC Farul, a declarat că echipa constănţeană aşteaptă optimistă startul Ligii a II-a. „S-au făcut eforturi în aceste două luni ca, pe 30 august, să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Jocul va demonstra dacă munca depusă a fost eficientă astfel încât să debutăm cu succes şi să ne menţinem apoi pe aceeaşi linie.

În acest an, Farul va aborda fiecare meci la victorie, indiferent de locul de disputare a meciului şi de adversarul întâlnit. Am construit un lot foarte echilibrat, care poate îndeplini obiectivul nostru, clasarea pe unul dintre locurile 1-6. Trebuie să recunoaştem însă că mai avem de lucru la capitolul omogenitate. În lotul de 24 de jucători, 17 sunt noi. S-ar putea ca în prima etapă să aliniem un prim «11», în care să se regăsească opt jucători noi. E o problemă, dar ne-am asumat-o şi nu ne ascundem în spatele ei. Astfel că trebuie să câştigăm jocul. N-avem altă variantă decât victoria“, a arătat Braşoveanu.
 
Disputa de debut, cu Rapid CFR Suceava, se anunţă una dificilă, ţinând cont că oaspeţii şi-au clădit o echipă puternică. „Vom avea un meci greu, având în vedere că e prima etapă, dar şi plecând de la situaţiile celor două echipe. Şi Rapid CFR Suceava şi-a construit un lot puternic, cu experienţă, media de vârstă fiind 29 - 30 de ani. Noi am încercat să intercalăm şi jucători tineri şi foarte tineri printre cei rutinaţi. Sperăm ca acest lucru să ne reuşească, astfel încât, la anul, să scoatem pe piaţa fotbalului constănţean, şi nu numai, jucători de perspectivă, care să fi confirmat anul acesta“, a punctat preşedintele Farului, care e şi conducătorul Ligii Profesioniste 2.

Cluburile din Liga a II-a protestează

În runda de debut, meciurile vor începe cu o întârziere de zece minute, ca măsură de protest pentru că Federaţia Română de Fotbal tot amână semnarea convenţiei anuale care ar fi trebuit încheiată cu LPF2, privind organizarea ediţiei 2014/2014 a Ligii a II-a. „Este o hotărâre luată în unanimitate de colegii mei din eşalonul secund ca acest protest să înceapă încă din prima etapă. Iniţial, vor fi zece minute întârziere, iar apoi, dacă Federaţia nu va da curs cererilor noastre, se vor aplica şi alte măsuri de protest. Nu vom înceta demersul nostru până când FRF nu va semna convenţia cu Liga a II-a“, a spus Braşoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii