Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, rugbyştii de la Farul susţin semifinala pe terenul campionilor de la RCM Timişoara

ro

06 Sep, 2014 00:00 1370 Marime text


Semifinalele Superligii de rugby se dispută astăzi. De la ora 10.00, în direct la TVR 2, este programat meciul Ştiinţa Baia Mare - Dinamo, iar de la ora 20.00, în direct la TVR 3, are loc întâlnirea RCM Timişoara (campioana en-titre) - RCJ Farul Constanţa.

A doua partidă se joacă pentru al treilea an la rând în această fază a întrecerii, pe terenul bănăţenilor, care au câştigat categoric precedentele două semifinale: 68-13 şi 42-8. Ei sunt favoriţi şi acum, cu atât mai mult cu cât au avut şi o săptămână de pauză în plus faţă de „marinari“, nevoiţi să treacă prin emoţiile unui meci de baraj cu Steaua pentru a accede în penultimul act.

Astăzi şi mâine, micii rugbyşti ai judeţului Constanţa participă la Trofeul Bucureşti, etapa care va încheia sezonul 2014 al circuitului naţional de mini-rugby. Partidele se joacă la trei categorii de vârstă (până în 10 ani, până în 12 ani şi până în 14 ani) şi vor fi găzduite de Stadionul Naţional „Arcul de Triumf“, între orele 15.00 şi 20.00 (astăzi) şi 9.00 şi 13.00 (mâine). De la Constanţa participă echipele Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu, CSC Muschetarii Mihail Kogălniceanu, Perla Murfatlar, ACR Marina Mangalia şi CS Rugby Săcele. 

Echipa naţională formată din jucători până în 17 ani a României a înregistrat, la Baia Mare, a doua victorie la întrecerea Cross Border. După 40-5 cu Lituania, tinerii tricolori au dispus la scor şi de Polonia, cu 35-3. Din lot fac parte şi opt constănţeni, Radu Corcheş, Teodor Andrei, Cătălin Mişcoci, Mihai Lămboiu, Enghin Sali, Mădălin Mihalache, Tiberiu Oţelea (toţi, de la Tomitanii Constanţa) şi Ionuţ Pantea (de la Cleopatra Mamaia), iar ca antrenor al României activează şi Nicolae Radu Mocanu, de la Cleopatra. În meciul cu Lituania, Cătălin Mişcoci a reuşit patru transformări, iar în disputa cu Polonia, încă cinci. În a doua dispută a marcat şi Teodor Andrei (un eseu).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii