Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, joacă Horia Tecău Simona Halep, alături de România în meciul de Cupă Davis cu Slovacia, de la Mamaia (galerie foto)

ro

18 Jul, 2015 00:00 3485 Marime text
Disputa dintre România şi Slovacia, contând pentru turul secund al Grupei întâi din Zona Euro-Africană a Davis Cup by BNP Paribas, a început, ieri, la Tenis Club Idu din Mamaia, arena care găzduieşte confruntarea, timp de trei zile. Evenimentul a debutat cu meciul dintre Marius Copil (locul 180 în clasamentul mondial) şi Norbert Gombos (126 ATP). Copil a realizat o victorie importantă, impunându-se cu 7-6, 6-7, 6-4, 7-6, în trei ore şi 49 de minute, şi aducând primul punct României.

Al doilea meci de simplu de ieri a fost Adrian Ungur (199 ATP) - Martin Klizan (38 ATP), Slovacia egalând scorul, 1-1, după ce Klizan l-a învins pe Ungur cu 6-4, 6-2, 6-0, după o oră şi 33 de minute de joc. Ziua de sâmbătă este dedicată, de la ora 15.00, partidei de dublu, România fiind reprezentată de Florin Mergea şi Horia Tecău. Duminică, de la ora 11.30, se joacă celelalte partide de simplu: Marius Copil - Martin Klizan, iar apoi Adrian Ungur - Norbert Gombos. Echipa învingătoare se va califica în play-off-ul Grupei Mondiale, în vreme ce formaţia care va pierde va ajunge în primul tur din Grupa întâi a Zonei Euro-Africane. Meciurile de la Mamaia sunt transmise în direct de TVR1. La arena Idu este prezentă în această perioadă, ca susţinătoare a echipei României, şi cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (numărul 3 WTA).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii