Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitrul Bogdan Bercea a fost lovit la meciul Aurora 23 August - Victoria Mihai Viteazu

ro

19 Sep, 2014 00:00 3366 Marime text
Arbitrul constănţean de fotbal Bogdan Bercea a fost lovit la meciul de seniori Aurora 23 August - Victoria Mihai Viteazu, jucat pe terenul de la Neptun şi contând pentru etapa a şasea a Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa. Scorul a fost 3-2 în favoarea oaspeţilor iar după fluierul de final, arbitrul a fost înjurat de un jucător de la Aurora, motiv pentru care i-a arătat cartonaşul roşu.
 

Gazdele au izbucnit, iar un om de ordine a avut o încercare nereuşită de a da în Bogdan Bercea. Arbitrul nu a mai scăpat însă de o lovitură cu pumnul în faţă (pe la spate) primită de la unul dintre cei care jucaseră pentru echipa gazdă (altul decât cel eliminat). Luat prin surprindere, Bogdan Bercea a căzut, dar s-a ridicat rapid (pentru a nu primi şi o eventuală a doua lovitură), însă agresorul nu a mai dat, fugind de la locul incidentului. Arbitrului i-a curs toată seara sânge din nas şi are o tăietură de doi centimetri la pomete, dar acum e bine. În seara meciului, Bogdan Bercea a depus plângere la Poliţia Neptun.
 
Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa au descoperit că folosirea în timpul meciului a celui care a lovit a fost neregulamentară (jucătorul era nelegitimat), fiind vorba de substituire de jucători. În această situaţie, Comisia de Disciplină a AJF Constanţa care a judecat, ieri, cazul, nu a avut cum să ia măsuri împotriva agresorului arbitrului (identificat în persoana lui Marius Oprişan, care a fost titular şi a jucat tot meciul), dar i-a penalizat pe Aurora şi pe delegatul ei.
 
Astfel, clubul din 23 August a fost amendat cu 2.000 de lei pentru deficienţe organizatorice şi pentru folosirea unui jucător substituit; delegatul Aurorei, Ion Mitricioiu, a fost amendat cu 1.000 de lei şi suspendat şase luni pentru înscrierea în raportul oficial de joc a unui jucător substituit; Aurora 23 August a primit interdicţie de a organiza meciuri pe teren propriu timp de patru etape. Meciul de juniori Aurora - Victoria Mihai Viteazu s-a încheiat cu scorul de 5-0 pentru oaspeţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii