Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Farului, Marian Pană, se poate baza la Bacău pe Monel Cârstoiu

ro

04 Sep, 2014 00:00 2879 Marime text
Antrenorul principal al FC Farul, Marian Pană, se poate baza la meciul din deplasare cu ASC Bacău pe mijlocaşul Monel Cârstoiu. Acesta nu a fost inclus în lot pentru partida de debut, cu Rapid CFR Suceava, întrucât avea o situaţie ambiguă, fiind eliminat în ultima etapă a sezonului trecut la fosta sa echipă, dar în urma a două cartonaşe galbene.

În mod normal, avertismentele nu s-ar transmite ca efecte de la un campionat la altul, dar, în lipsa unui document care să confirme oficial această situaţie, oficialii Farului nu au riscat, astfel că nu l-au folosit pe Cârstoiu. Mijlocaşul va fi în lot însă la partida de la Bacău, din etapa a doua a campionatului, care se joacă poimâine, de la ora 11.00. La această confruntare, Farul va fi lipsită de fundaşul dreapta titular, Robert Băjan, eliminat în meciul cu Rapid CFR. „Marinarii“ pleacă la Bacău mâine.
 
„Vom avea meci greu, cum sunt toate, de altfel. În privinţa disputei din Cupa României, cu Săgeata Năvodari, eram convins că acesta urma să fie adversarul nostru, ţinând cont că împerecherea echipelor s-a făcut după criteriul geografic. Va fi o partidă dificilă, cu un specific aparte, de calificare, deschisă însă oricărui rezultat“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele Farului. După disputa de la Bacău, la club va avea loc o analiză, în urma căreia este posibil ca unii dintre tinerii care nu au şanse reale să prindă lotul echipei mari să fie împrumutaţi la alte formaţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii