Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Moise, dus cu salvarea la spital Axiopolis Cernavodă a obţinut dramatic un punct în meciul cu Dinamo II (galerie foto)

ro

06 Mar, 2017 00:00 7141 Marime text
Ambele echipe de fotbal din judeţul Constanţa care joacă în seria secundă a Ligii a 3-a, FC Viitorul II şi Axiopolis Cernavodă, au înregistrat rezultate de egalitate la acelaşi scor, 2-2 (după ce au revenit de la 0-2), în etapa a 14-a a campionatului, prima din retur.

Prima a jucat, vineri, FC Viitorul II (antrenori, Cristian Cămui şi Vasile Mănăilă), care a întâlnit în deplasare Astra II Giurgiu, partida disputându-se pe stadionul Astra din Ploieşti. Pentru gazde au marcat Romario Moise (39, 48), oaspeţii punctând prin Cristian Ene (58, 59). Din minutul 64, Astra II a evoluat în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Cătălin Pahonţu. Pentru FC Viitorul II au evoluat: Tordai - Kilyen, Ghiţă, Căpuşă, Panait - Boboc, Băluţă, Neniţă - Stoica (87 Mihalache), C. Ene, Măţan. După acest egal, formaţia constănţeană a coborât de pe locul doi pe patru, cu 24 de puncte, iar în etapa viitoare se va duela la Ovidiu cu liderul detaşat al clasamentului, Metaloglobus Bucureşti.

Revenire de senzaţie

Sâmbătă, Axiopolis Cernavodă (antrenor, Ionel Melenco) a jucat în deplasare cu Dinamo II Bucureşti, iar după 0-0 la pauză, gazdele s-au desprins la 2-0, graţie reuşitelor lui I. Şerban (65) şi M. Popescu (76). Echipa din Cernavodă a obţinut totuşi un punct, in extremis, după ce Antip (84) şi Andreescu (90+2) au înscris pentru 2-2! În plus, Axiopolis putea pleca cu toate punctele din fieful lui Dinamo II, după ce, în minutul 90+3, mingea a trecut la o palmă de poarta gazdelor. Axiopolis a început meciul cu: Celnicu - Rusu, Zaharia, Andreescu, L. Gheorghe - Vieru, I. Gheorghe - Ad. Cristea, Zugravu, Dogaru - Al. Moise. Au mai jucat C. Beşleagă, M. Hristu, Dumitrescu şi Antip. Rezerve neutilizate au fost Nanu, Sasu şi V. Hristu, iar Husein (accidentat) şi Moldoveanu (suspendat) nu au putut fi utilizaţi.

A căzut în cap

„A fost un meci greu, din care am ieşit însă cu bine. Dinamo II l-a avut în poartă pe Cerniauskas, folosindu-i şi pe I. Şerban, Târcoveanu sau pe băiatul lui Liviu Ciobotariu. Pe ansamblu, am făcut un joc bun, dând dovadă de spirit de echipă. S-a format un grup bun, care a reuşit să întoarcă rezultatul“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis. Acesta a precizat că, în minutul 80, atacantul Alexandru Moise a fost înlocuit cu Antip din pricina unei accidentări care le-a dat fiori celor prezenţi la meci. „La un duel aerian, jucătorul nostru a fost lovit de un adversar, din spate, cu genunchiul, şi a căzut în cap. A fost dus cu ambulanţa la Spitalul Floreasca, unde i-au fost făcute investigaţii medicale amănunţite, iar din fericire, nu s-a descoperit niciun traumatism. Lovitura a fost mai puternică. Cu Moise a rămas la spital delegatul echipei noastre, Vasile Ion, iar cei doi au revenit acasă la vreo două ore în urma noastră“, a mai spus Gheorghe Stănculescu.

Meci cu Viitorul Domneşti 

În clasament, Axiopolis Cernavodă continuă să se afle pe locul zece, având 17 puncte. În etapa viitoare, echipa din Cernavodă va juca acasă cu Viitorul Domneşti. În celelalte meciuri din etapa a 14-a s-au înregistrat rezultatele: Metaloglobus Bucureşti - Înainte Modelu 1-0, Delta Dobrogea Tulcea - SC Popeşti-Leordeni 2-2, Viitorul Domneşti - CSM Olteniţa 0-1 Petrolistul Boldeşti - Unirea Slobozia 1-2 şi CS Tunari - Arsenal Malu 3-0 (oaspeţii s-au retras din campionat). Ierarhia este următoarea: 1. Metaloglobus - 38p, 2. Slobozia - 26p, 3. Tunari - 25p, 4. Viitorul II - 24p, 5. Popeşti-Leordeni - 23p, 6. Domneşti - 19p, 7. Astra II - 19p, 8. Delta - 18p, 9. Dinamo II - 17p, 10. Axiopolis - 17p, 11. Modelu - 15p, 12. Olteniţa - 15p, 13. Boldeşti - 13p, 14. Malu - 0p.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii