Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiuni sportive şi ale elevilor şi studenţilor, la Zilele Constanţei, sub deviza "Constanţa e a mea"

ro

17 May, 2017 12:10 2617 Marime text
În acest weekend, sambata si duminica, la Constanta se vor desfasura evenimente ale sportivilor, ale elevilor si ale studentilor cu ocazia Zilelor Constantei si sub deviza "Constanta e a mea".

Sambata, in intervalul orar 10.00  - 19.00, pe platoul din fata Cazinoului Constanta va avea loc un maraton al sporturilor, sustinandu-se jocuri si demonstratii la mai multe discipline, in reprize de cate o ora.

Duminica, de la ora 10.00, va avea loc o parada oficiala, pe traseul Sala Sporturilor - bulevardul Tomis - Therme - Cazino, iar intre 11.30 si 13.30, tot in zona Cazinoului se vor desfasura un atelier de creatie, un concert a cinci formatii din licee constantene si concursuri sportive.

Actiunile din cele doua zile sunt organizate de DJST Constanta, impreuna cu Consiliul Judetean al Elevilor, Primaria Constanta si Asociatia Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, alaturi de partenerii lor.

Mihaela Popescu, de la Primăria Constanţa, a declarat că, în afară de aceste evenimente, de Zilele Constanţei, vor mai avea loc, în Piaţa Ovidiu, Festivalul Scoicilor (care începe mâine, la ora 10.00, şi se încheie duminică, 21 mai) şi un concert de muzică folclorică din zona Dobrogei, organizat, mâine, de la ora 18.00, împreună cu Arhiepiscopia Tomisului.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii