Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A câştigat campionatul cu Ajax Poveste de dragoste între fotbalistul Bogdan Boritz şi vedeta de televiziune Ruxandra Zamfir (galerie foto)

ro

02 Jul, 2014 00:00 9436 Marime text

Fotbalistul constănţean Bogdan Boritz şi-a încheiat contractul cu echipa Ajax Syros, din Grecia, şi ar putea ajunge în Liga I, la ASA Tg. Mureş, oraşul natal al iubitei sale


Mijlocaşul Bogdan Boritz, fost junior al FC Farul, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o domnişoară din Tg. Mureş, Ruxandra Zamfir. Cei doi tineri s-au cunoscut pe Internet şi se potrivesc de minune. Ruxandra a lucrat până în această primăvară în televiziune, ultimele sale apariţii fiind la emisiunea „Te pui cu blondele?“.

O simplă conversaţie pe reţelele de socializare s-a transformat într-o veritabilă poveste de iubire. Bogdan (25 de ani) şi Ruxandra (27 de ani) au constatat că au multe în comun, iar după ce s-au cunoscut, relaţia a avansat rapid, focul din inimile lor fiind imposibil de stins. „Am vorbit mult pe Facebook, iar prima întâlnire faţă în faţă am avut-o la aeroport! Ne înţelegem foarte bine“, spune Bogdan, îndrăgostit lulea de frumoasa blondă Ruxi. Originară din Tg. Mureş, tânăra a lucrat până acum câteva luni în televiziune şi intenţionează să reia această activitate. În acelaşi timp, ar putea să demareze şi o afacere.
„La 15 ani, Ruxandra era realizator şi prezentator la Antena 1 Tg. Mureş, la o emisiune pentru tineri, «Liber-Teen». Apoi s-a mutat la Bucureşti, la MTV, co-prezentator cu Mircea Zara, pentru ca, în ultimul timp, să facă parte din echipa emisiunii «Te pui cu blondele?», de la Antena 1“, arată Bogdan Boritz. În continuare, Ruxandra ar putea lucra la o televiziune de sport din Bucureşti, tinerei plăcându-i acest domeniu. Pe de altă parte, ea ar vrea să încerce şi o nouă experienţă. „A luat o franciză şi intenţionează să înceapă un business“, dezvăluie iubitul ei, care a ajuns şi în oraşul natal al tinerei, făcând cunoştinţă cu părinţii acesteia. În acelaşi timp, şi Ruxandra, care locuieşte în Bucureşti, a venit pe litoral.

A jucat un an şi jumătate în Grecia


Bogdan a jucat în ultimul an şi jumătate în Grecia, la o echipă de ligă inferioară, Ajax Syros, iar în prezent se află la Tg. Mureş, unde ar putea semna un contract cu echipa ASA, nou-promovată în Liga I! „Cu Ajax Syros am câştigat campionatul pe regiune, dar apoi am pierdut barajul (disputat tur-retur) pentru promovarea în faza următoare. Cei de la Ajax mi-au oferit prelungirea contractului, dar încă nu am luat o decizie. Am revenit în ţară, iar de aproape două săptămâni mă aflu la Tg. Mureş. Zilele acestea, probabil după amicalul cu Pandurii Tg. Jiu, de pe 3 iulie, se va stabili dacă rămân sau nu aici“, a declarat Bogdan.
Cât timp a jucat la Ajax Syros (pe postul de mijlocaş coordonator), constănţeanul s-a bucurat de aprecierea celor de la echipă, dar a stârnit şi interesul rivalei din campionat a lui Ajax Syros, care ar vrea şi ea să-l înregimenteze. „A fost foarte bine în Grecia. Am avut condiţii bune, iar banii au venit mereu la timp“, a mai spus fotbalistul.

Dueluri directe cu Ionuţ Larie


La ASA Tg. Mureş, Bogdan Boritz s-a întâlnit cu un fotbalist constănţean, Florin Bejan (fost la Viitorul), dar şi cu Claudiu Voiculeţ şi Cosmin Băcilă, foşti jucători ai Farului. „Mă ştiu cu toţi. Când Băcilă şi Voiculeţ jucau la Farul, eu eram la Farul II, dar făceam şi antrenamente cu echipa mare. Cu Bejan nu am fost coleg la Viitorul, el venind când am plecat eu, dar ne cunoşteam“, arată Bogdan, care a jucat în două amicale ale lui ASA, cu Gaz Metan Mediaş (0-1) şi cu CFR Cluj (0-4), în a doua confruntare duelându-se cu un alt constănţean, Ionuţ Larie, ajuns în Gruia de la Viitorul.
„În aceste meciuri, am fost folosit în spatele vârfului (numărul 10) sau atacant stânga, în sistemul 4-3-3. În disputa cu CFR, am fost adversar direct cu Larie, el jucând stoper dreapta, iar eu pe partea stângă, dar am şi coborât în apărare, pentru a-l ajuta pe colegul meu din acea zonă în duelurile cu Ciprian Deac“, a arătat Boritz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LAURENTIU 02 Jul, 2014 14:14 Mult succes, sa fi sanatos si ambitios!!!!!
  • vecinu de la unu 02 Jul, 2014 10:20 bravo,ar fi bine la tg mures
  • X-ulescu 02 Jul, 2014 00:34 Foarte frumos! Tineti-o tot asa, bafta in continuare!