Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Logodnă la Londra, nuntă la Constanţa La începutul lunii viitoare, fostul fotbalist Bogdan Boritz se căsătoreşte cu Roxana Ignat (galerie foto)

ro

26 Jun, 2018 00:00 8092 Marime text
Fostul fotbalist constănţean Bogdan - Cristian Boritz, aflat de mai mult timp în Anglia, la Londra, se va căsători la începutul lunii viitoare. 
 
Bogdan a fost junior al FC Farul, dar jucător şi la alte echipe, atât din ţară (FC Farul II, FC Năvodari, FC Viitorul), cât şi din străinătate. El şi sufletul său pereche, Elena Roxana Ignat, vor spune „Da!“ în faţa ofiţerului de stare civilă la Constanţa, pe 7 iulie, în aceeaşi zi fiind programate momentul sfânt al legării destinelor în faţa lui Dumnezeu (la o biserică din Constanţa) şi petrecerea cea mare (la un complex din Mamaia). Pe 24 august a.c., Bogdan Boritz va împlini 29 de ani. Anul trecut, în luna martie, el şi Elena Roxana (o frumoasă tânără din Tg. Neamţ) s-au logodit, în Anglia, la Londra, iar acum fac pasul cel mare din viaţă. Naşi le vor fi vărul Roxanei, Cristian Florian Vâlsan, şi soţia sa, Alexandra.
 
Citeşte şi:

Fost junior al FC Farul Bogdan Boritz a cerut-o de soţie pe Roxana Ignat la etajul 72 al celei mai înalte clădiri din Europa (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii