Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un arădean investeşte în judeţ Spaţiu comercial, cu parcări subterane, în Eforie Nord

ro

13 Feb, 2014 00:00 5054 Marime text
santier constructie Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a avizat proiectul „Construire imobil cu funcţiune comercială, parcări auto supraterane, amenajare spaţii verzi, alei pietonale şi carosabile, rezervor incendiu, împrejmuire teren, ziduri de sprijin, organizare de şantier, amplasare elemente publicitare şi branşare la utilităţi”. Beneficiarul investiţiei este Cosmin Codrin, cu domiciliul în municipiul Arad, strada Nouă.
 
Aşa cum reiese din Memoriul de prezentare, imobilul cu funcţiune comercială va fi amplasat în localitatea Eforie Nord, strada Traian. Proiectul propune realizarea unui spaţiu comercial şi a amenajărilor anexe necesare funcţionării obiectivului, inclusiv organizarea de şantier pentru perioada de implementare a proiectului.
Terenul este situat în intravilanul oraşului Eforie şi este deţinut de Codrin Cosmin conform contract de vânzare – cumpărare nr. 1739 din 03.06.2009.

Terenul are următoarele vecinătăţi:
Nord-Vest – strada Traian şi magazine alimentare, Nord-Est – strada Gării, Sud-Vest – proprietăţi private cu distanţe minime faţă de limita de proprietate de 10 m, 12 m, respectiv 20 m. Folosinţa actuală a terenului este de curţi-construcţii, iar destinaţia terenului stabilită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului aprobate: locuinţe, turism, comerţ, agrement.
Construcţia va fi realizată pe un teren de 9.559 mp. Magazinul este structurat pe mai multe zone: zona de acces principală – pentru public, zona de vânzare pentru public, zona de recepţie a mărfurilor, zona de depozitare, zona anexelor tehnice, zona administrativă şi a grupului social.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii