Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modifică organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (document)

ro

29 Mar, 2016 00:00 3205 Marime text


Unul dintre proiectele de hotărâre incluse pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa din 30 martie se referă la aprobarea statutului de funcţii al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, un post de analist II urmează să se transforme în analist I, ca urmare a examenului de promovare. De asemenea, se transformă un post vacant de soră medicală din cadrul Secţiei Clinice de Boli Infecţioase II adulţi în asistent medical debutant studii superioare, ca urmare a lipsei de personal şi a criteriilor de calificare impuse prin Ordinul nr. 1470/2011.
 
Se menţine utilizarea unui număr de 265 de posturi în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, dintre care trei de conducere, 33 de medic, zece posturi personal medical superior, 113 posturi personal superior şi mediu sanitar, două posturi alt personal cu studii superioare în managementul calităţii, 80 de posturi personal auxiliar sanitar, 16 posturi TESA şi opt posturi de muncitor.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire în acest articol.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii