Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Planificaţi de acum totul!“ Cimitirul Municipal Constanţa îşi face publicitate din uşă în uşă

ro

28 Jan, 2015 00:00 4929 Marime text
Constănţenii care locuiesc într-un bloc situat pe bulevardul 1 Mai au găsit, zilele acestea, pliante agăţate de mânerul uşii. Nimic deosebit până aici.
 
Obişnuiţi cu reclamele care îi îndeamnă să cumpere pizza, locatarii blocului au avut un şoc când au văzut ce scrie pe micile dreptunghiuri de culoare galbenă. „Dăruiţi linişte sufletească familiei dumneavoastră. Planificaţi de acum totul şi uşuraţi-le celor dragi momentele grele ce vor urma. Vă puteţi uşura familia de griji şi nesiguranţă prin alegerea serviciilor funerare din timpul vieţii. Astfel, la momentul despărţirii de cei dragi, familia nu va fi nevoită să facă eforturi financiare“, scrie în pliantul împărţit prin blocuri de administratorii Cimitirului Municipal Constanţa. Mai mult, aceştia promit şi reduceri de 5% până la sfârşitul lunii martie: „Veniţi cu acest fluturaş până pe 31 martie 2015, achiziţionaţi un loc de veci şi beneficiaţi de 5% reducere!“ Şi, ca să fie în pas cu tehnologia, Cimitirul Municipal are şi site, unde toţi cei interesaţi de procesul funerar pot găsi informaţiile de care au nevoie.

 Ce spune Registrul Comerţului


 Administratorul Cimitirului Municipal Constanţa este societatea Progress Consulting SA. Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Baba Novac, societatea a fost înfiinţată în 1997. Capitalul social subscris este de 500.000 lei, integral vărsat, compus din 40.000 de acţiuni nominative, valoarea uneia fiind de 12,5 lei. Asociaţii societăţii sunt Crăciun Cristina, născută în 1965, în Constanţa, care deţine 10.000 de acţiuni (25% din capitalul social) şi Crăciun Nicolae, născut în 1963, în comuna Adamclisi, care deţine Constanţa, 30.000 de acţiuni (75% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de „Activităţi de pompe funebre şi similare“ este Crăciun Nicolae.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii