Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 4,5 milioane de tichete pe an Arhiepiscopia Timişoarei tipăreşte biletele RATC Constanţa

ro

26 Mar, 2014 00:00 2579 Marime text
De ieri, constănţenii au început să cumpere bilete de călătorie RATC Constanţa cu un nou design. Noile tichete nu mai sunt verzi, dar au culoarea portocaliu pal. Designul este uşor diferit, la fel ca şi elementele de securitate. „Măsura schimbării biletelor de călătorie s-a luat pentru a se elimina frauda“, a declarat directorul regiei, Ovidiu Tănase. Vechile bilete vor fi admise în circulaţie până pe 31 martie, inclusiv. După această dată, cei care mai au bilete nefolosite pot solicita contravaloarea lor la sediul RATC (strada Industrială nr. 8) până pe 30 aprilie, inclusiv. Preţul biletului a rămas acelaşi, de 3 lei, pentru două călătorii.
 
Cine se ocupă de bilete
 
Societatea care se ocupă de tipărirea biletelor RATC Constanţa este SC Partoş SRL. Contractul de prestări servicii a fost atribuit în decembrie 2013, fiind valabil până în decembrie 2014. Reprezentanţii RATC Constanţa au precizat că societatea va tipări în acest an 4.465.000 de bilete, 10.000 de seturi bilete a câte 10 călătorii şi 117.000 de tichete abonament. Societatea Partoş SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Timişoara, strada Zugrav Nedelcu. Societatea are un capital social subscris de 10.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociatul juridic al societăţii Partoş SRL este Arhiepiscopia Timişoarei. Administratorul societăţii Partoş SRL este Ciobotaru Dan Florin. Activitatea principală, conform codificării CAEN, este „activităţi de tipărire“.
„Mai avem în desfăşurare un contract cu Regia Autonomă de Transport Timişoara. Tehnologia pe care o avem ne permite tipărirea biletelor. Acestea sunt livrate în tranşe către RATC Constanţa, fiind luate toate măsurile de securitate în timpul transportului“, ne-a explicat Ciobotaru Dan Florin, administratorul societăţii Partoş SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabi 27 Mar, 2014 18:24 Mda! Alta tiparnita nici ca exista in tara asta si nici nu are legatura cu relatiile