Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizată de Euro Vial Lighting Expoziţia Electrică Demonstrative a ajuns la a patra ediţie (galerie foto)

ro

31 May, 2013 00:00 2930 Marime text
Seturi cu răşină flexibilă pentru joncţionarea cablurilor flexibile de joasă şi medie tensiune, corpuri pentru iluminat interior şi exterior, încălzire electrică în pardoseală, aparataj electric, sisteme de tablouri electrice – toate acestea şi multe altele pot fi găsite la cea de-a patra ediţie a Expoziţiei Electrice Demonstrative, organizata de Euro Vial Lighting.

Eşti pasionat de tot ceea ce ţine de domeniul electric? Te interesează toate produsele electrice de ultimă generaţie, care ţi-ar putea uşura viaţa? Noua tehnologie din domeniu te fascinează şi vrei să afli mai multe despre ea? În perioada 30 mai – 1 iunie, oamenii de afaceri, constructorii, electricienii şi constănţeni sunt aşteptaţi la sediul din Constanta, str. Nicolae Filimon nr 23, unde pot vizita standurile expozanţilor şi se informa cu privire la produsele şi gamele, dar şi participa la prezentările tehnice aplicative. În cadrul evenimentului au loc o serie de cursuri de prezentări. Astfel, joi participanţii la expoziţie au participat la „Studiu de caz pentru audit iluminat în cadrul unui hotel”, prezentat de PHILIPS România, şi „Verificarea prizei de pământ – caz practic”,prezentat de societatea AREL.

În cursul zilei de azi vor avea loc prezentarea „Soluţii inteligente pentru clădiri – BMS by HAGER”, dar şi un curs practic de manşonare atât pentru realizarea mansonului cu răşină flexibilă în cazul cablurilor tamburabile, cât şi pentru realizarea manşonului de 6KV retractabil la rece în cazul cablurilor rigide. Participanţii vor executa ei înşişi manşonul, iar în urma cursului vor obţine certificări de manşonare din partea companiei 3M). De asemenea, EVL va prezenta pe parcursul EED noul serviciu INFO SMS-AWB şi o variantă de eficienţă energetică prin analiza în timp real a consumului energetic al companiei. Pe parcursul expoziţiei se poate vizita şi Showroom-ul Soluţii Iluminat Philips. „La expoziţie participă 19 expozanţi. Sperăm că vom în jur de 1000 de vizitatori”, Laura Marcu, marketing manager. Euro Vial Lighting este distribuitorul numărul unu de materiale şi echipamente electrice din Dobrogea, cu o cotă de piaţă de peste 50%. Firma şi-a extins prezenţa şi în alte judeţe, tinzând să se dezvolte pe scară naţională.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii