Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu sunt de acord cu sancţiunea primită Clubul El Comandante Che a dat în judecată Garda Financiară

ro

01 Feb, 2013 21:54 5024 Marime text
09_garda_-_el_comandante_.jpgPe data de 31 ianuarie, la Judecătoria Constanţa a fost înregistrat dosarul nr. 2891/212/2013, având ca obiect plângere convenţională. Părţile dosarului sunt SC El Comandante Che SRL (petent) şi Garda Financiară Constanţa.

Este vorba despre contestarea unui proces-verbal prin care comisarii de la Garda Financiară Constanţa au suspendat pentru trei luni activitatea clubului El Comandante Che, pentru neutilizarea caselor de marcat şi pentru nefiscalizarea tuturor veniturilor. Reamintim că, săptămâna trecută, comisari ai Gărzii Financiare au organizat o amplă acţiune de control, fiind verificaţi 10 agenţi economici (baruri, restaurante, terase, cluburi şi discoteci) care îşi desfăşurau activitatea pe litoral. Comisarii au aplicat amenzi în valoare de 32.000 de lei şi a fost confiscat numerar în valoare de 8.900 de lei. Mai mult, activitatea a trei cluburi şi restaurante din Constanța şi Mamaia a fost suspendată pentru o perioadă de trei luni, de inspectorii fiscali ai Gărzii Financiare, pentru neutilizarea caselor de marcat şi pentru nefiscalizarea tuturor veniturilor, potrivit lui Ciprian Mihail Fronea, comisar-şef al Gărzii Financiare Constanţa.

Despre El Comandante Che SRL

Societatea are sediul social în Bucureşti, Sectorul 4, pe strada Reşiţa, şi a fost înfiinţată în anul 2012. Obiectul de activitate al societăţii este „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor".

Asociaţi în firmă sunt Sorin Sandulache, născut în anul 1980, în municipiul Olteniţa, judeţul Călăraşi, şi Daniel-Gregory Emanoil, născut în 1975, în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova. În Constanţa, clubul El Comandante este amplasat în Piaţa Ovidiu, la subsolul Casei Cik Damadian, lângă Muzeul de Istorie şi Arheologie Naţională.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii