Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicamente de un milion de lei pentru militarii constănţeni

ro

03 Feb, 2014 00:00 1768 Marime text
Ministerul Apărării prin Unitatea Militară 02175 Constanţa a anunţat cine va livra medicamente farmaciei spitalului Militar, situat pe bulevardul Mamaia nr 96.
 

Aşa cum reiese din anunţul de atribuire nr.143914/29.01.2014 „Acord cadru furnizare medicamente 244 loturi”, livrarea produselor se va face prin grija pe cheltuiala şi cu mijloacele de transport ale furnizorului în termen de maxim 10 zile de la lansarea comenzii. Valoarea totala finală a contractului este de 952.992,12 lei.
 
Câştigătorii contractului sunt: POLISANO SRL, cu sediul social în localitatea Sibiu, strada 1 Mai, INFOMED FLUIDS SRL, cu sediul în Bucureşti, bd. Th. Pallady 50, PHARMAFARM SA, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Maiakovski, FRESENIUS KABI ROMANIA SRL, cu sediul în Braşov, strada Fînarului, FELSIN FARM SRL, cu sediul în Bucureşti, strada Drumul Piscul Cerbului, MEDIPLUS EXIM SRL, cu sediul în Mogoşoaia, strada Ciobanului, AC HELCOR PHARMA SRL, cu sediul în Baia Mare, strada Victor Babeş, INTERFARM IMPEX SRL, cu sediul în Bacău, strada Ştefan cel Mare, EUROPHARM HOLDING SA, cu sediu în Braşov, strada Ionescu Crum, A.D.M. FARM SRL, cu sediul în Pantelimon, strada Răscoalei, FARMEXPERT DCI SA, cu sediul în Bucureşti, strada Amilcar C. Săndulescu, A&G MED TRADING SRL, cu sediul în Bucureşti, bd. Metalurgiei, MEDIMFARM SA, cu sediul în Ploieşti, strada Târgoviştei, B. BRAUN MEDICAL SRL, cu sediul în Remetea Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii