Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luxul costă mult Câţi bani trebuie să scoţi din buzunar pentru un penthouse la Constanţa (galerie foto)

ro

25 Aug, 2014 00:00 7102 Marime text
Pentru mulţi români, viaţa la curte nu are suficient de mult farmec, preferând să dea milioane de euro pe apartamente care să le ofere confortul unui hotel de cinci stele. La Constanţa, oferta apartamentelor de acest tip este destul de bogată, mai ales că tot mai mulţi români cu dare de mână îşi doresc o casă de vacanţă pe malul mării.
 
Potrivit anunţurilor publicate pe site-ul olx.ro, la Constanţa pot fi achiziţionate penthouse-uri cu spaţii generoase, amenajări de lux, jacuzzi şi multe alte dotări de ultimă generaţie. Astfel, pentru suma de 350.000 de euro, puteţi cumpăra un apartament de lux pe malul marii, situat în nordul staţiunii Mamaia, cu amenajări deosebite, terasă generoasă şi jacuzzi. Un penthouse cu o suprafaţă de 317 mp, situat la etajul 7 al Vilei Tania, amplasat pe malul Lacului Siutghiol, faţă în faţă cu Hotelul Mamaia, este disponibil pentru cei interesaţi, potrivit unui anunţ postat pe acelaşi site. Vila dispune de ponton, iar liftul cu perete de sticlă urcă direct în apartamentul deja mobilat. Sauna şi terasa sunt doar o parte dintre ingredientele ce pot face din această proprietate locuinţa de vis. Imobilul poate deveni al dumneavoastră pentru preţul de 425.000 de euro. Tot pe malul Lacului Siutghiol se vinde un alt penthouse, la suma de 380.000 de euro. Apartamentul dispune de o arhitectură deosebită și de spații generoase. Situat la etajul 8 din 9, proprietatea oferă o panoramă superbă a staţiunii, având vedere atât spre Lacul Siutghiol, cât şi spre Marea Neagră. Suprafaţa construită a imobilului este de 364 mp, fiind compusa din living, patru camere, bucătărie, patru băi, două terase şi dressing.

Dotări de ultimă generaţie

La 100 de metri de plajă, în staţiunea Mamaia, poate fi cumpărat un apartament de lux, cu patru camere, decomandat, în suprafaţă de 240 mp. Proprietatea este situată la etajul 3 din 6 şi se vinde parţial mobilată. Bucătăria este complet mobilata şi utilată. Apartamentul este compus din living, două dormitoare, unul dispunând de baie matrimonială, două băi, dressing şi spaţii de depozitare, garaj închis cu uşă electrică, prevăzut cu patru locuri de parcare. Preţul vânzării este de 240.000 dero. Dacă dispuneţi de 210.000 de euro, puteţi deveni proprietarul unui apartament situat în centrul staţiunii Mamaia. Proprietatea are trei camere, decomandate, două grupuri sanitare, trei terase, încălzire în pardoseală, boiler, centrală proprie pe curent, termostat ambiental pentru fiecare cameră. La acestea se adaugă o parcare subterană cu lift, piscină şi ponton. Un duplex situat într-o vilă, la etajul doi, cu vedere frontală la mare şi portul turistic Tomis poate deveni al dumneavoastră pentru preţul de 205.000 de euro. Apartamentul este mobilat, are 200 de metri pătraţi, amenajări, două centrale pe gaz, terasă, trei dormitoare şi trei băi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii