Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţia va avea loc la începutul lunii decembrie Consiliul Judeţean externalizează managementul sanitar al Spitalului Judeţean

ro

26 Nov, 2013 00:00 1971 Marime text
Consiliul de Administraţia al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa organizează licitaţie deschisă în vederea încheierii unui contract de servicii de management sanitar spitalicesc în data de 12 decembrie 2013, ora 10.00. Documentaţia necesară pentru elaborarea şi prezentarea ofertei poate fi achiziţionată de la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, Direcţia Coordonare Instituţii Subordonate situat în Constanţa, strada Petru Rareş nr. 4, în fiecare zi lucrătoare între orele 9.00-17.00, începând cu data de 25 noiembrie. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 9 decembrie 2013,ora 12.00.
 
Reamintim că în luna ianuarie 2011, Consiliul de Administraţie al unităţii sanitare a votat externalizarea serviciilor de management sanitar. La acea vreme, actualul manager al Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, dr. Dănuţ Căpăţînă a declarat că participă la licitaţie prin intermediul firmei pe care o deţine. Cel mai probabil, Dănuţ Căpăţînă va participa la această procedură de achiziţii publice cu societatea pe care o deţine,împreună cu soţia sa. De altfel, în Monitorul Oficial 4558 din 5 noiembrie 2010 se arată că Lucica Simona Căpăţînă şi Dănuţ Căpăţînă, asociaţi în cadrul SC Performance Profile SRL au decis completarea obiectului de activitate cu următoarea menţiune: „inclusiv management în domeniul sanitar şi spitalicesc". În urma acestei modificări, obiectul principal de activitate a devenit: CAEN 7022 - activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, inclusiv management în domeniul sanitar şi spitalicesc, excepţia reorganizarea şi lichidarea judiciară. Am încercat să luăm legătura telefonic cu managerul Căpăţînă, dar nu a putut fi contactat. Ulterior i-a trimis şi un sms, la care nu am primit niciun răspuns.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii