Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Industriei din zona Casei de Cultură (galerie foto)

ro

08 Feb, 2013 21:21 2440 Marime text

07_strada_-_strada.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

strada_2.jpg

Este situată nu departe de strada Bucureşti şi de centrul comercial Kaufland, dar arată ca un drum de ţară, plin de gropi şi neasfaltat. Vorbim de strada Industriei, care porneşte din bulevardul 1 Decembrie şi se intersectează cu străzile Oborului, Ardealului şi Theodor Burada. Mai mult, chiar la intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie, pe această stradă este sediul unei organizaţii de cartier a PNL. Şi aici, ca de altfel şi pe drumurilor din Constanţa, nu lipsesc gropile. Şi aici trotuarele arată de parcă au fost „victimele" buldozerului, iar porţiuni mari de stradă au rămas fără asfalt. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gogu 09 Feb, 2013 11:33 ca oras turistic, constanta arata execrabil. merge-ti si vizitati orase din romania: brasov, sibiu, timisoara,etc. ramai consternat de frumusetile inconjuratoare. ei au edili care sunt buni gospodari, nu bufoni care petrec timpul prin club.