Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 31 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Albastră, plină de noroi şi gropi (galerie foto)

ro

05 Feb, 2013 22:18 2780 Marime text
strada_1.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Albastră porneşte din strada Caraiman, este paralelă cu Şoseaua Mangaliei şi ajunge în zona CFR. Am ajuns pe această stradă, la sesizările cititorilor cotidianului nostru. Ce am găsit aici, depăşeşte orice imaginaţie.

strada_2.jpgÎn lipsa asfaltului, noroaiele sunt până la brâu, iar locuitorii nu pot ieşi din curţi fără cizme de cauciuc. „Deşi suntem plătitori de taxe, strada nu a fost asfaltată niciodată. Nu putem ieşi din curţi, fără cizme de cauciuc. Dorim măcar piatră să se pună pe stradă. Atunci când este zăpadă, din cauza gropilor trebuie să ne tractam unii pe alţii", ne-a semnalat un locuitor al municipiului Constanţa.

Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii