Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, intersecţia străzilor Ştefan Mihăileanu şi Constantin Brătescu (galerie foto)

ro

26 Apr, 2013 00:00 1284 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Intersecţia străzilor Ştefan Mihăileanu şi Constantin Brătescu, chiar în zona Pieţei Griviţei, arată ca după un bombardament violent sau ca după săpăturile arheologilor în căutarea vestigiilor. Trotuare distruse cu borduri sparte, pe care nu poţi merge fără a călca strâmb. Carosabilul nu este nici el mai prejos: cratere astupate în grabă, asfalt crăpat şi zero locuri de parcare. Ieri, primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici, pentru a inspecta Programul preţului corect la carnea de miel. Dar oare a văzut mizeria şi gropile? Mai ales că a ajuns în Piaţa Griviţei la volanului automobilului său decapotabil. Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa au ajuns aici?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii