Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul pentru pensionari de pe bulevardul 1 Mai se mută în Poarta 6 (document)

ro

28 Mar, 2016 00:00 4051 Marime text

 
 Pe masa consilierilor locali, care se vor întâlni, la 30 martie, în cadrul şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa, se află şi proiectul privind aprobarea închirierii unui spaţiu aferent unui nou club pentru pensionari.
 
Potrivit proiectului de hotărâre, urmează să fie închiriat spaţiul care aparţine Monicăi Orodel, situat în Constanţa, strada Brizei, bl. FD 3, parter, pentru înfiinţarea unui club pentru pensionari în care se desfăşoară diverse activităţi recreative şi se servesc băuturi calde. Chiria va fi negociată de comisia stabilită prin hotărâre, cu următoarea componenţă: patru consilieri locali, Cătălin Lazăr - reprezentant al Direcţiei Asistenţă Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe, Oana Iordache - reprezentant al Direcţiei Administraţie Publică Locală, Elena Herda - reprezentat al Direcţiei Financiare. 
 
Pentru zona Poarta 6, Clubul de iarnă pentru pensionari funcţionează într-un spaţiu de 60 mp, închiriat de la SC Restaurantul Portul SRL, situat pe bulevardul 1 Mai nr. 82, în baza contractului de închiriere nr. 32546/13.03.2007. Având în vedere că, la 13 martie, durata contractului de închiriere a expirat, Primăria Constanţa a publicat un anunţ prin care solicita închirierea unui spaţiu în Poarta 6. În urma anunţului, s-a înregistrat oferta nr. 25855/18.02.2016, prin care Monica Orodel a propus spre închiriere un spaţiu cu o suprafaţă de 120 mp, situat pe strada Brizei, bloc FD 3, parter.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire în acest articol.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii