Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bucurie şi voie bună Copiii angajaţilor Termica Distribuţie Năvodari SRL, vizitaţi de Moş Nicolae

ro

08 Dec, 2016 00:00 2881 Marime text
Bucurie mare pentru copiii angajaţilor societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL. Aceştia l-au primit pe Moş Nicolae, care a venit cu sacul plin de daruri, pentru că au fost cuminţi. Cei mici, cuceriţi de farmecul irezistibil al Moşului, au primit dulciuri, fructe, sucuri, iar bucuria se citea pe chipurile lor.
 
Potrivit directorului Termica Distribuţie Năvodari SRL, Marian Surdu, 46 de copii ai angajaţilor societăţii au fost vizitaţi de Moş Nicolae, care le-a adus pungi mari de cadouri. „Tuturor copiilor le urăm un sincer «La Mulţi Ani!»“, le-a transmis micuţilor directorul Marian Surdu.
 
Între timp, angajaţii Termica Distribuţie Năvodari SRL continuă lucrările de modernizare a oraşului. Deja au fost finalizat lucrările de amenajare a două parcări noi, destinate proprietarilor de automobile din zonă. Vorbim despre cei care locuiesc în zona Punctului Termic nr. 7, situat pe strada Liliacului, şi a Punctului Termic nr. 1, situat pe strada Pescarilor. Aceştia au parte de locuri noi de parcare. Cele două parcări nou înfiinţate au câte 60 de locuri şi vin în sprijinul posesorilor de autoturisme. Pentru năvodărenii care locuiesc în zona Creşei nr. 20, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL au amenajat un parc, cu piste de biciclete, alei, spaţii verzi, bănci pentru odihnă şi un loc de joacă pentru copii. Astfel, locuitorii din zonă şi copiii de la creşă se vor putea relaxa, juca şi odihni în noul parc.

Proiecte mari

În viitorul apropiat vor intra în reabilitare mai multe străzi din oraş. „Urmează să fie executate lucrări de împietruire, asfaltare, bordurare, amenajare de trotuare pe străzile Câmpului, T3, T5, T7, Speranţei, Ceferistului. De asemenea, au fost finalizate lucrările de amenajare a parcului de lângă Creşa nr. 20 şi cele două parcări de pe strada Liliacului şi strada Pescarilor“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Marian Surdu. Mai mult, promite proiecte ambiţioase pentru anul viitor. „Ţinând cont de bugetul care va fi alocat, avem în vedere amenajarea de noi parcuri şi parcări în oraş, dar şi amenajarea tramei stradale. Ne dorim să amenajăm un parc în zona Bisericii «Sfântul Nicolae», un alt parc în zona H, dar şi un stadion mic lângă Sala de Sport“, a spus directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL, Marian Surdu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii