Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la preşedinţia PNL Constanţa! Liberalii se luptă pentru voturi, dar şi în instanţe

ro

21 Apr, 2017 00:00 2531 Marime text
Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal se întruneşte joi, 27 aprilie, la Casa de Cultură Constanţa, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean, pentru alegerea noului Birou Politic Judeţean. Candidaturile se depun la sediul Filialei PNL Constanţa, până cel târziu astăzi, la ora 18.00. La Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA), constituită la nivelul Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, s-au primit doar două cereri de înscriere pentru funcţia de preşedinte al Biroului Politic Judeţean al partidului, care urmează să fie ales pe 27 aprilie. „Până la acest moment, pentru funcţia de preşedinte au fost înregistrate doar două cereri: deputatul Bogdan Huţucă şi consilierul municipal Mihaela Andrei. În cazul Mihaelei Andrei, este vorba, de fapt, despre o candidatură multiplă, atât pentru preşedinte, cât şi pentru vicepreşedinte“, a declarat preşedintele CODA, Adrian Manole.

Băisan aşteaptă rezoluţiile instanţelor de judecată


Consilierul judeţean Remus Cristy Băisan, cel care, în urmă cu câteva luni, anunţa o revoluţie în PNL, nu şi-a depus deocamdată candidatura. Acesta susţine că aşteaptă ca instanţa să se pronunţe în două dosare în care conducerea PNL Constanţa a fost chemată în judecată. „Aceste două dosare, practic, vor schimba soarta alegerilor interne din PNL. Unul dintre dosare are termen pe 25 aprilie, există mari şanse ca scrutinul de pe 27 aprilie să se amâne“, a lăsat să se înţeleagă acesta.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii