Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şi-a luat omul concediu şi l-a îngrijit o lună” Zgabercea, producătorul general al TVR, i-a schimbat pamperşii lui Nicuşor Constantinescu

ro

25 Jun, 2014 00:00 3950 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a dezvăluit, ieri, care este locul în care se află, la momentul actual, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. „Producătorul general de la TVR, domnul Zgabercea, a stat cu Nicuşor o lună în apartamentul în care stă şi ştie foarte bine. Cei de la TVR mai bine îl sunau pe Zgabercea, care este şeful lor, să-l întrebe.

Spitalul Johns Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente, unde sunt cazaţi şi stau cei care sunt trataţi post-operator, ambulatoriu. Acest contract există depus la instanţă. Zgabercea a stat o lună acolo. Numai când este în caz foarte grav se mută de acolo, intră la urgenţă şi se internează, ceea ce s-a întâmplat de câteva ori. În America, oamenii sunt trataţi altfel decât în România. Nu stai în spital luni de zile”, a declarat, ieri, liderul PSD Constanţa. Amintim că Tribunalul Bucureşti a admis, la începutul acestei săptămâni, cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu.
Tot ieri, şeful administraţiei publice locale constănţene a menţionat că Zgabercea, producătorul general al TVR, este cel care l-a îngrijit pe Constantinescu. „Dacă producătorul general al TVR-ului a stat şi l-a îngrijit pe Nicu o lună... să-l sune (n.r. reporterii TVR) pe ăla (n.r. pe Cristian Zgabercea) şi să-l întrebe unde şi cum stă Nicu. Că le explică. Îl ştiţi pe Zgabercea? A stat o lună şi i-a scos plosca, i-a pus pamperşii şi ştie exact Zgabercea unde stă. Şi-a luat omul concediu, fiind prietenul lui, şi l-a îngrijit o lună”, a subliniat Radu Mazăre.

Cristian Zgabercea este, din luna august a anului trecut, producător general al TVR. Cunoscut drept unul dintre apropiaţii lui Nicuşor Constantinescu, Zgabercea a fost manager general al postului TV Neptun şi, de asemenea, fost şef al Direcţiei de Cultură din cadrul CJC pe vremea rămasă în memoria colectivă drept începutul „exterminării” culturii constănţene. Mai mult, Cristian Zgabercea este finul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Jurnaliştii vechi din presa constănţeană îşi amintesc şi că actualul producător general al TVR a fost şi cameraman la TVR, dar şi la Prima TV. Soţia lui Zgabercea este actualul director al Teatrului de Stat Constanţa.
Ceea ce este interesant este faptul că, de când este figură publică, Zgabercea nu a prezentat niciodată un CV. Nimeni nu ştie dacă producătorul general al TVR are studii superioare, ce fel de studii superioare şi nici când anume au fost absolvite. Cristian Zgabercea are 52 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 26 Jun, 2014 13:28 Asta nu e insurat?