Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință cu final așteptat. Septimiu Bourceanu, desemnat coordonator al filialei PNL Constanța

ro

20 Jan, 2018 00:00 3622 Marime text
Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Permanent Județean pentru a desemna coordonatorul filialei municipale, după ce, joi seară, George Muhscină a demisionat din funcția de președinte. Conform statutului partidului, organizația ar fi trebuit coordonată de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți ai Biroului Politic Local, însă cei doi au refuzat acest lucru.

Septimiu Bourceanu a fost desemnat coordonator al organizației de la municipiu.
Bourceanu este și prim-vicepreședinte la organizația județeană a organizației județene a PNL Constanța, în urma alegerilor de anul trecut, iar la nivelul organizației municipale, după cum a mărturisit, va avea în responsabilitate organizarea alegerilor pentru desemnarea unui nou lider.
 
„Suntem convinși că Septimiu Bourceanu este o soluție foarte bună pentru organizația municipală a PNL Constanța. A primit toată încrederea colegilor săi de a ocupa funcția de coordonator al unei organizații foarte grele și complexe, ceea ce spune foarte mult despre caracterul și calitățile sale politice și umane“, a declarat președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă.
 
Despre desemnarea lui Septimiu Bourceanu în calitate de coordonator al filialei municipale se știa totuși de câteva zile. Surse politice susțin că acesta ar putea participa și la alegerile interne și astfel să devină președintele filialei, cu aspirații spre o candidatură la alegerile locale din 2020.
 

George Muhscină a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL


George Muhscină a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL.
El și-a anunțat colegii joi seară, în cadrul unei ședințe de Birou Municipal, că demisionează din motive personale, cel mai probabil legate de problemele de sănătate cu care politicianul s-a confruntat în ultima perioadă. George Muhscină va rămâne totuși liderul consilierilor județeni din CJC.

Vă reamintim că Muhscină a devenit președinte al liberalilor de la municipiu pe 1 aprilie 2017, într-o conferință de alegeri al cărei rezultat a fost contestat fără succes de echipa fostului senator liberal Vergil Chițac, în forurile PNL.
 

Cu cine va lucra Septimiu Bourceanu

 
Cei doi prim-vicepreședinți: Costel Stanca și Marius Enescu.
Vicepreședinții Biroului Politic Municipal: Claudiu Drumea, Marius Pricopie, Costin Avătavului, Liviu Popa, Bogdan Barață, Cristina Văsii, Raluca Trandafir și Ion Tofoleanu. 
 
Biroul Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii