Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European s-a încheiat în toate cele 915 secții organizate de MAE European s-a încheiat în toate cele 915 secții organizate de MAE

ro

10 Jun, 2024 09:05 348 Marime text
Comunicat de presă
Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European s-a încheiat în toate cele 915 secții organizate de MAE
 
Votarea în străinătate la alegerile pentru Parlamentul European s-a încheiat în toate cele 915 secții de votare organizate de Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României în străinătate.
La ora României 08:00, votarea s-a încheiat în secțiile de votare organizate în Vancouver, Canada și pe coasta de Vest a SUA (Los Angeles, Anaheim, San Diego, Sacramento, San Francisco, Las Vegas, Phoenix, Portland, Seattle).
Procesul electoral în străinătate a decurs în condiții normale, fără să fie necesară prelungirea programului de vot în nicio secție.
Ministerul Afacerilor Externe mulțumește tuturor persoanelor implicate în organizarea și desfășurarea procesului electoral, membrilor personalului misiunilor externe ale României și din Centrala MAE, cetățenilor români, membrilor comunităților românești din afara țării, precum și reprezentanților partidelor politice, care au sprijinit organizarea și derularea procesului de vot prin participarea în calitate de membri în cadrul birourilor electorale ale secțiilor de votare din străinătate și implicarea în campaniile de informare și în toate demersurile de organizare a acestui scrutin electoral în afara țării.
Totodată, Ministerul Afacerilor Externe adresează mulțumiri instituțiilor și autorităților partenere în organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii