Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 20 de incidente în legătură cu procesul electoral, la Tulcea

ro

09 Jun, 2024 23:16 1050 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • De la momentul începerii votării și până la închiderea secțiilor de votare, structurile Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral. 
     
De la momentul începerii votării și până la închiderea secțiilor de votare, structurile Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea. 

La nivelul județului Tulcea au fost semnalate 27 incidente în legătură cu procesul electoral, 20 dintre acestea fiind în curs de verificare.

Angajații MAI au intervenit operativ în cazul fiecărei sesizări luând măsurile prevăzute de lege atunci când a fost cazul.

Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.900 de lei.

Totodată, s-au întocmit dosare penale pentru 4 posibile infracțiuni.

Pentru orele următoare, efectivele MAI își vor concentra misiunile pe menținerea ordinii și siguranței publice, cu precădere în zona secțiilor de votare pentru ca procesul de vot să decurgă fără probleme. 

O atenție deosebită va fi acordată soluționării sesizărilor privind fapte contravenționale sau penale care au legătură cu alegerile, a încheiat sursa citată.Citește și:
Alegeri locale 2024: Președintele unei secții de votare din Constanța, prins băut de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii