Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şansele celor care cred în protejarea spaţiilor verzi“ Bădrăgan, new entry în cursa pentru Primăria Constanţa

ro

08 Jun, 2015 00:00 2669 Marime text
​Dumitru Bădrăgan, fost aspirant, în 2012, la conducerea Consiliului Judeţean Constanţa din partea Partidului Ecologist Român, vrea să candideze la funcţia de primar al municipiului Constanţa. Acesta a făcut anunţul ieri, menţionând că este timpul pentru un alt mod de a face politică în Constanţa şi că, în opinia sa, „este nevoie de patriotism local“. Întrebat care au fost motivele care l-au determinat să se decidă cu privire la o candidatură pentru Primăria Constanţa, Dumitru Bădrăgan, în prezent preşedintele Partidului România Unită (PRU) - Organizaţia Judeţeană Constanţa şi, în acelaşi timp, vicepreşedinte la nivel naţional al acestei formaţiuni politice, a declarat: „Necesitatea de a promova interesele cetăţeanului şi proiectele locale, prin oameni care să se implice realmente la nivel local, şi nu prin oameni numiţi de aşa-zisele partide-căciulă, de la Bucureşti, aşa cum le-a catalogat analistul politic Vasile Dâncu“.

Cât despre şansele pe care crede că le are în cursa pentru Primăria Constanţa, avocatul Dumitru Bădrăgan a declarat că este vorba, de fapt, despre „şansele celor care cred în viitorul acestui oraş şi ale celor care cred în protejarea spaţiilor verzi“.

De-a lungul timpului, Dumitru Bădrăgan şi-a consolidat imaginea de „avocat anti gaze de şist“ şi de militant pentru protejarea spaţiilor verzi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii