Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu - preşedinte, Klaus Iohanis - premier PNL continuă lupta împotriva tendinţei de pesedizare a României

ro

16 May, 2014 00:00 2043 Marime text
Partidul Naţional Liberal ţinteşte la câştigarea alegerilor europarlamentare din 25 mai pentru a deveni, astfel, alternativa României la PSD. Obiectivul final al campaniei electorale susţinute de liberali este reprezentat de câştigarea alegerilor prezidenţiale, propunându-i pe Crin Antonescu în funcţia de lider al statului.
Prin rezultatul alegerilor europarlamentare, PNL doreşte să se poziţioneze drept cea mai puternică structură politică a dreptei, dovedind că, la fel ca şi până acum, Partidul Naţional Liberal înseamnă şansa României la modernitate. „Noi suntem cei care trebuie să dăm bătălia acum la europarlamentare, trebuie să dăm la toamnă bătălia la prezidenţiale şi trebuie să dăm în fiecare zi bătălia pentru corectitudine, pentru democraţie, pentru libertate”, transmit reprezentanţii PNL.

Obiectivul liberalilor este acela de a „genera constituirea unei majorităţi parlamentare şi a unui Guvern în jurul unui program cu adevărat de dreapta, liberal, cu un preşedinte liberal şi cu un prim-ministru liberal, pe nume Klaus Iohanis”. Astăzi, Partidul Naţional Liberal lansează programul Economia liberală - „Prin noi înşine”, în cuprinsul căruia vor fi făcute publice valorile şi principiile viitoarei guvernări liberale, dar şi măsurile care vor sta la baza acesteia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii