Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baronii PSD se luptă pentru putere PNL - „Negoiţă şi Ghiţă, gata să se sfâșie unul pe altul precum niște lupi asupra prăzii“

ro

15 May, 2014 00:00 1712 Marime text
În contextul evenimentelor petrecute recent pe scena politică, referitoare la scandalul în care sunt implicaţi Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă, liberalii se întreabă cum ar arăta România cu astfel de persoane în funcţii de lideri.
În timp ce Robert Negoiţă, primarul sectorului 3 din capitală, şi deputatul PSD Sebastian Ghiţă se întrec în plângeri şi ameninţări, reprezentanţii Partidului Naţional Liberal atrag atenţia asupra adevăratelor valori şi idei ce ar trebui promovate, cel puţin în timpul campaniei electorale. În locul unor proiecte sau măsuri guvernamentale consistente, PSD oferă „doar circ politic“, precizează PNL într-un comunicat de presă. „Adevăratele preocupări ale social-democraţilor sunt legate de propriul lor acces la structuri de putere şi resurse de bani publici“, se mai arată în comunicat. 
Astfel, liberalii vorbesc despre lupta care se dă între Negoiţă şi Ghiţă: „Cei doi sunt gata să se sfâșie unul pe altul precum niște lupi asupra prăzii“. Prada pentru care se bat cei doi baroni este însuşi premierul României, Victor Ponta, politician al cărui comportament a fost semnalat şi sancţionat de reprezentanţii PNL încă de la venirea acestuia la putere. „Victor Ponta, adus la putere de baroni, este acum la mâna lor şi guvernează în interesul acestora“, este precizat la finalul comunicatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii