Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Pop a luat-o de nevastă pe frumoasa Ana-Maria Dumitru Dansuri maramureşene la nunta statisticianului lui CVM Tomis (galerie foto)

ro

04 Feb, 2015 00:00 5323 Marime text
Nuntă în lumea voleiului constănţean. Marius Pop, statisticianul campioanei României, CVM Tomis, şi-a unit destinele cu Ana-Maria Dumitru, fostă jucătoare la CS Volei 2004 Tomis. Peste o lună, tinerii vor deveni şi părinţi
 
Povestea de dragoste dintre Marius, un băimărean ajuns la Constanţa acum trei ani, şi Ana-Maria, a intrat într-o nouă etapă. Cei doi sunt de curând soţ şi soţie, cununându-se civil la malul mării. La petrecerea care a marcat acest eveniment, desfăşurată într-un complex din Mamaia, tinerii căsătoriţi au avut parte de o plăcută surpriză.

Născut la Baia Mare, în urmă cu 28 de ani, Marius Pop a jucat volei, dar a renunţat la activitatea competiţională la 21 de ani. La CVM Tomis Constanţa a venit în 2012, ca statistician, de la Remat Zalău. La Constanţa a cunoscut-o pe Ana-Maria, o tânără născută la Huşi, dar stabilită pe litoral de mică, de la cinci ani. Tânăra a practicat voleiul la CSV 2004 Tomis, iar acum este studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“ Constanţa, aprofundând domeniul kinetoterapiei (specializarea Kinetoterapie şi Motricitate Specială).  

Ce voleibalişti au dănţuit


Din primul moment în care s-au văzut, cei doi tineri s-au plăcut. Relaţia dintre ei a evoluat, ajungându-se, în mod fericit, la căsătorie. După ce au spus un „Da!“ fără tremur în voce în faţa ofiţerului de stare civilă, Marius şi Ana-Maria, alături de rude, apropiaţi şi prieteni, au petrecut, într-un cadru restrâns, la un complex din Mamaia. „Ne-am bucurat de prezenţa a 50 de persoane. A fost foarte frumos. Le mulţumim tuturor celor ne-au fost alături în acest moment deosebit din viaţa noastră“, a declarat mirele. La petrecere au participat şi reprezentanţi ai campioanei României, CVM Tomis. S-au distrat pe cinste cu ocazia evenimentului jucătorii români (mai puţin Andrei Stoian, reţinut de probleme personale la Zalău), dar şi antrenorul secund Radu Began, managerul Bulent Cadâr şi kinetoterapeutul Alexandru Negraru. Dintre voleibalişti au dănţuit alături de miri Sergiu Stancu, Andrei Spânu, Andrei Laza, Dragoş Pavel şi Răzvan Tănăsescu.

Peste o lună vor fi părinţi


Marius şi Ana-Maria au avut parte, la nuntă, şi de o surpriză plăcută, când părinţii mirelui, îmbrăcaţi în costume populare, au pus în scenă un program de dansuri tradiţionale din zona Maramureşului. „Momentul a fost extrem de apreciat de cei prezenţi“, a spus Marius. El şi soţia sa încă nu au stabilit când şi unde vor merge în luna de miere, pe de o parte din pricina programului încărcat al lui Marius (care este şi statisticianul echipelor naţionale ale României), iar, pe de altă parte, pentru că cei doi aşteaptă, peste o lună, naşterea primului lor copil, un băieţel. Ana-Maria este însărcinată în opt luni şi, întrucât aşchia nu sare departe de trunchi, cu siguranţă că moştenitorul familiei Pop nu va sta departe de volei. Dragostea pentru sportul la fileu a tinerilor însurăţei s-a văzut şi cu ocazia căsătoriei, când au ţinut în mod special să aibă cu ei, la poze, şi o minge de volei.      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 04 Feb, 2015 08:45 Casă de piatră si o naștere ușoară pentru proaspăta doamnă.