Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Iacob - „Ne-am intrat foarte bine în rol“ A fost lansată piesa „Blocat în trafic“. În videoclip apare şi Miss România (galerie foto + video)

ro

30 Jan, 2015 00:00 4000 Marime text
Melodia „Blocat în trafic“ şi videoclipul acesteia au fost lansate la Constanţa. Producerea piesei - single-ul de debut al lui Morra (Nicolae Morărescu) - a implicat o echipă de 50 de oameni. Filmările s-au desfăşurat în cinci locaţii din Constanţa şi au durat trei zile. În videoclip apar şi modelul Maria Iacob (Miss România în cadrul „Bucharest Fashion Week 2012“), şi fotbalistul Florin Braşoveanu (împrumutat de FC Farul la Callatis Mangalia), precum şi un alt model, Andreea Bododel.

Artistul constănţean Morra a colaborat la „Blocat în trafic“ cu Frissco (Ionuţ Untaru), producătorul şi autorul hiturilor „Sexy Love“, „Lovely Smile“ şi „Echo“, piese ce au depăşit graniţele României, având succes în multe alte ţări. Regia clipului de la „Blocat în trafic“ îi aparţine lui Frissco, iar piesa este produsă tot de acesta, în studioul Frissco Music Group. „Pe Morra îl ştiu încă din adolescenţă, legându-ne o prietenie ce durează de aproape zece ani.

Mă bucur foarte mult că am reuşit să-l ajut să-şi împlinească un vis. Acesta este însă doar începutul drumului său artistic. Va avea multe de spus în industria muzicală“, a declarat Frissco. „Am avut încredere de la început în viziunea lui Ionuţ, iar acum, după lansare, sunt şi mai încrezător că piesa va avea succes“, a spus şi Morra, care a cochetat încă din adolescenţă cu teatrul, televiziunea şi radioul, fiind distribuit în diferite spectacole, alături de nume importante ale industriei de divertisment. De coperta single-ului s-a ocupat Dan Mihai Lupescu.

Miss România a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“

Din distribuţia filmului muzical face parte şi tânăra de 19 ani Maria Iacob, unul dintre modelele de top ale Fashion TV România. În 2012, frumoasa constănţeancă a primit titlul Miss România, în cadrul Bucharest Fashion Week 2012. Maria a fost elevă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa, activând la secţia de dans sportiv. În prezent, este studentă la Facultatea de Kinetoterapie a Universităţii „Ovidius“, participând însă în continuare şi la prezentările de modă. „A fost minunat să filmez cu aceşti doi artişti deosebiţi, Morra şi Frissco. Pe parcursul filmărilor, ne-am distrat mult, ne-am simţit toţi în largul nostru şi tocmai de aceea a şi ieşit videoclipul aşa de frumos. Şi nu o spun eu, ci oamenii care l-au vizionat şi au ascultat melodia. Ne-am intrat foarte bine în rol. Eu am încercat să dau tot ce am avut mai bun şi sper că aceasta se vede. Le doresc din suflet să aibă un megasucces cu această piesă şi, de ce nu, să ajungă în topurile internaţionale de muzică“, a declarat Maria Iacob. În videoclip apare şi modelul Andreea Bododel, verişoara unui atlet, Cristian Bododel, fost coleg de clasă la liceu cu Maria Iacob.

S-a implicat şi fotbalistul Florin Braşoveanu

În clipul video are o apariţie pasageră şi fotbalistul Florin Braşoveanu (atacant sau mijlocaş stânga). Acesta joacă actualmente la echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia, unde a fost împrumutat de FC Farul. Bun prieten cu Nicolae Morărescu, tânărul jucător face parte şi din Sensation Media Group (pe partea de organizare). A apărut în videoclip (în timpul unui dans), dar a şi ajutat la filmări. „A fost OK, o experienţă plăcută. La filmările efectuate afară, în trafic, a fost puţin frig la început, dar apoi ne-am obişnuit“, a spus Florin Braşoveanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii