Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Lică se pregătea să sune la 112 Arbitrul Mihai Pericleanu, placat la nunta sa de indivizi cu cagule şi săbii (galerie foto)

ro

19 Jan, 2015 00:00 5610 Marime text
Arbitrul constănţean de fotbal Mihai Pericleanu şi aleasa inimii sale, Corina, au avut parte de o nuntă de vis. La şase luni după ce s-au cununat civil, cei doi au participat la ceremonialul religios (la Biserica „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare“) şi s-au distrat pe cinste, la fel ca toţi invitaţii, de altfel, la petrecerea de la Complexul Eden din Constanţa

Mirele şi mireasa s-au bucurat în mod deosebit că evenimentul a fost unul la superlativ. Mihai şi Corina au avut alături peste 100 de invitaţi (rude şi prieteni apropiaţi). „Le mulţumim tuturor participanţilor şi celor care au avut grijă să avem o nuntă de vis! Am simţit că au fost alături de noi cu sufletul. Datorită lor a ieşit o nuntă aşa de frumoasă. Ne-a plăcut foarte mult. Toţi au dansat mult şi s-au distrat ca niciodată“, a declarat, recunoscător, arbitrul Mihai Pericleanu.

Naşul este tot arbitru, Ionel Nae

La invitaţia acestuia au răspuns cu plăcere şi mulţi colegi de breaslă, care au umplut trei mese la nuntă. Dintre arbitri nu au lipsit Adrian Stângă, Marian Carson, Gabriel Bodnar, Sorin Vasilăţeanu, Sorin Gherasim, Bogdan Bercea, Constantin Zelcă, Iurgen Lică, Adrian Trandafir, Vlad Boboc, Antonio Pascu sau Florin Nae, fratele naşului, Ionel Nae, şi el un „cavaler“ cunoscut din Constanţa. Iar nunta s-a desfăşurat la Complexul Eden, unde patron este fostul arbitru internaţional, observator şi preşedinte al FC Farul, Marcel Lică, tatăl lui Iurgen. Cavaler şi domnişoară de onoare principali au fost George şi Renata, verişori buni cu mirele, din Dâmboviţa.

Ursitoare pentru micuţa Sara Nicoleta Pericleanu

Mirele şi mireasa au adus-o la local şi pe fetiţa lor, Sara Nicoleta, care a fost foarte liniştită, a dormit aproape toată noaptea. În vârstă de câteva luni, micuţa a avut parte şi ea de un moment al ei, special, cu ursitoare, cele trei zâne ale destinului menindu-i copilului o soartă fericită.

Mihai şi Corina au exersat dansul mirilor cu fetiţa în braţe

„A fost o nuntă tinerească, desfăşurată aşa cum ne-am imaginat şi cum ne-am dorit. Visele noastre au devenit realitate. Soţia mea îşi dorea porumbei albi, iar aceştia au venit, cadou din partea mamei mele, soacra mare. De asemenea, am avut şi gheaţă carbonică. A fost foarte frumos“, a mai spus mirele. Tinerii căsătoriţi sunt mulţumiţi că şi dansul lor a ieşit bine, nuntaşii aplaudând un vals reuşit, pe melodia „Once Upon A December“ din animaţia „Anastasia“. „Am repetat dansul mirilor în sufrageria casei noastre. Întrucât fetiţa voia în braţe, a trebuit să o ţin eu la piept, în ham, dansând aşa. Îi plăceau «Anastasia» şi melodia. De aceea am şi ales «Once Upon A December» la dansul de la nuntă. La repetiţii, în timpul melodiei, Sara Nicoleta dormea, iar când se termina, începea să plângă, astfel că o luam de la capăt“, a spus tatăl fetiţei.

Scenariu repetat nuntă de nuntă

Momentul furtului miresei a fost unul palpitant şi gustat de nuntaşi, cei mai mulţi având însă parte de o surpriză. Corina a picat în mâinile a trei lotri, fratele mirelui, Dan Bucur Pericleanu, şi doi prieteni buni, Ştefan Oancea şi Cristian Turliu. Ca într-un film de acţiune, aceştia au purtat cagule şi au fost „înarmaţi“ cu săbii şi beţe! Scenariul a fost bine pus la punct, fiind cunoscut doar de câteva persoane. Întrucât la nunta lui Dan, iar apoi la cea a lui Cristian, hoţii miresei, dintre care a făcut parte şi Mihai Pericleanu, au acţionat în aceeaşi manieră, mascaţi şi „înarmaţi“, acum i-a venit rândul şi lui Mihai să beneficieze de acelaşi tratament.

S-au prins în horă cu săbiile în mâini

„Ca să nu aibă nicio surpriză, în sensul că m-aş fi putut opune furtului Corinei, lotrii m-au imobilizat, aplicându-mi un placaj serios, ca la fotbalul american. Ca să apară prin surprindere, au venit prin bucătăria complexului Eden, producând panică în rândul personalului de acolo, care nu ştia că totul este regizat“, râde mirele. Chiar şi Marcel Lică a picat în plasă, patronul restaurantului fiind gata-gata să sune la 112 când a văzut „intervenţia“! Hoţii au dus mireasa la un alt complex, situat în apropiere, unde Corina a jucat biliard cu răpitorii. Şi la acel local era o festivitate, se sărbătorea un botez! La întoarcere, mirele şi naşul au negociat dur cu hoţii, care s-au ales, în schimbul miresei, cu un dans al celor doi şi cu o declaraţie de dragoste adresată de Mihai frumoasei sale soţii. În plus, lotrii au fost băgaţi în horă, unde au dansat cu săbiile în mâini.

Găină jucată în faţa unui naş „vegetarian“

Ginerică şi naşul au avut pregătit un scenariu şi la momentul când a fost jucată găina. Astfel, cei doi au prezentat mesaje scrise pe foi A4, prin care, în glumă, încercau să fenteze plata găinii. „Naş vegetarian“ a fost mesajul lui Ionel Nae. „Ne pare rău, suntem vegetarieni, nu mâncăm carne“, s-au amuzat cei doi. Tortul de la nuntă, unul cu patru niveluri, a avut în vârf o maşină cu mire şi mireasă, care a fost cumpărată de Mihai de la Bucureşti, unde fusese la un meci cu naşul său.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii