Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi şi vineri are loc la Universitatea „Ovidius“ Conferinţa Tehnonav 2016 – Zilele Carierei

ro

15 Nov, 2016 16:38 2332 Marime text
Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța organizează, în perioada 17-18 noiembrie 2016, Conferința TEHNONAV 2016 – Zilele Carierei.
 
Evenimentul se adresează elevilor și studenților care doresc o carieră în inginerie și urmărește atragerea tinerilor către învățământul superior de profil. Totodată, Conferinţa oferă un cadru în care angajatorii au posibilitatea de a-şi descrie ofertele de angajare şi perspectivele angajaților, iar unitățile de învățământ universitar și preuniversitar colaborează, în scopul bunei instruiri și pregătiri practice a viitorilor ingineri în domeniile oferite de FIMIM.
 
Joi, vor avea loc o serie de prezentări libere, interactive, din partea agenților economici şi activități de tip atelier, care vor fi organizate conform propunerilor firmelor participante și ale profesorilor coordonatori, adresate absolvenţilor. Tinerii vor putea obţine informaţii şi de la standurile de prezentare a ofertelor de angajare și a ofertelor educaționale. În data de 18 noiembrie a.c., vor fi organizate vizite la doi dintre cei mai importanți angajatori din arealul Portului Constanța.
 
Evenimentul urmăreşte să atragă elevi și studenți din județele din zona de S-E a României și Republica Moldova, dar şi reprezentanți ai mediului economic, directori și cadre didactice din mediul preuniversitar, reprezentanți ai inspectoratelor școlare, factori de decizie în probleme de educație din primării, consilii județene și ministere de profil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii