Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment dedicat studenţilor şi profesorilor care doresc o bursă în Germania, la Universitatea „Ovidius“

ro

24 Oct, 2014 00:00 1631 Marime text
Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) organizează, în cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, o sesiune de informare şi consiliere cu privire la bursele de studiu şi cercetare DAAD.
 

La eveniment sunt aşteptaţi studenţii interesaţi să obţină o bursă de studiu şi cadrele didactice ale Universităţii „Ovidius“ care doresc să urmeze un stagiu de cercetare la o universitate de stat din Germania.
Sesiunea de informare va avea loc pe 27 octombrie, începând cu ora 16.00, în sala 132 din cadrul Facultăţii de Litere, Corpul A, din Campusul Universităţii.
 
DAAD este cea mai mare organizaţie mondială de promovare a schimbului internaţional de studenţi şi cercetători. Printre obiectivele sale, se numără internaţionalizarea instituţiilor germane de învăţământ superior, consolidarea germanisticii şi a limbii germane în străinătate, susţinerea ţărilor în curs de dezvoltare în direcţia creării universităţilor performante şi oferirea de asistenţă factorilor de decizie în politica externă axată pe domeniul ştiinţei şi al dezvoltării.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii