Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE De ce au protestat azi elevii de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“ din Constanţa! Iată ce spune ISJ despre demiterea directorului!

ro

20 Sep, 2017 13:12 15446 Marime text
În cursul zilei de azi, elevii de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“ din Constanţa au protestat în curtea unităţii de învăţământ.

Elevii spun că noua directoare ar fi declarat că nu sunt suficiente clase pentru ca elevii din a XI-a, ca aceştia să înveţe de  dimineață, aşa cum a fost până acum.

De aceea, conducerea liceului a decis ca elevii din clasa a XI-a să înveţe după amiază. În aceste condiţii, elevii termină cursurile la ora 20.00.

„Am încercat de când a început liceul cu fel și fel de consilii şi discuții între părinți, șefi de clasa, dar nu am reuşit nimic. Iar joi se va discuta în Consiliul de administrație, dar nu sunt mari șanse să facă ceva“, ne-a povestit o elevă.


UPDATE:

Inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa, Petrică Miu, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că va începe procedurile de demitere a directorului Camelia Marcu.

„Mâine, în Consiliul de Administraţie vom începe procedurile de demitere a directorului Camelia Marcu. Nimeni nu a împiedicat-o să-şi execite funcţia de director al unităţii de învăţământ. Dânsa a reuşit să scoată elevii în stradă. A perturbat procesrul de învăţământ. Un director trebuie să facă în aşa fel încât elevii să ajungă acasă. Oare, directorul Camelia Marcu va face şi programul microbuzelor cu care circulă elevii navetişti? Dânsa a făcut adrese în care a defăimat pofesorii din liceu. Ţin să precizez că colegii mei de la «Virgil Madgearu“ îi vor face plângere penală“, a explicat Petrică Miu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 02 Oct, 2017 21:10 @Tina sa stii ca e destul de comlicat si nu cred ca esti in masura sa comentezi
  • Tina 20 Sep, 2017 14:32 Cate drepturi au elevii! Fac grevă i-auzi:)) cine doreste sa învețe, invata si dimineata si la prânz.. eu am facut ore doar la prânz in liceu si uite ca traiesc