Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită a unei delegații Erasmus+ la Primăria Municipiului Constanța

ro

11 Apr, 2022 17:12 1439 Marime text
Delegația Erasmus, foto: Primăria Constanța

Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, a primit luni, 11 aprilie, vizita unui grup de studenți și profesori participanți la proiectul „Erasmus+ Understanding BLUE GROWTH Strategy", care se desfășoară în municipiul Constanța, în perioada 11-15 aprilie.

Gazda vizitei internaționale din cadrul proiectului este Liceul Economic „Virgil Madgearu”, iar proiectul cuprinde schimburi de experiență și include școli din România, Turcia, Polonia și Italia.  

Totodată, obiectivul general al proiectului „Understanding Blue Growth Strategy” îl reprezintă promovarea şi diseminarea prevederilor „Strategiei de creştere albastră” elaborate de Comisia Europeană.

foto: Primăria Constanța

Discuțiile au fost informale și s-au axat pe orientarea tinerilor prezenți la întâlnire spre locuri de muncă din sectoarele emergente, precum și pe identificarea instrumentelor de acțiune pentru valorificarea potențialului orașului nostru.

„Ne bucură prezența dumneavoastră la Constanța. Avem o preocupare prioritară pentru politicile de tineret, mai ales din perspectiva migrației tinerilor. Vrem ca orașul nostru să devină atractiv pentru toate generațiile. Municipalitatea va investi pentru a crește potențialul orașului prin programe de dezvoltare a infrastructurii. Prin implicarea cât mai rapidă a tuturor factorilor, numeroase proiecte importante vor fi concretizate prin acțiuni care să contribuie cu adevărat la redefinirea comunității”, a declarat viceprimarul. 


Elevii și profesorii vor vizita obiective turistice, muzee și instituții publice din municipiul Constanța. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii