Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă investiţie pe bulevardul Mamaia Traian Grosu, demersuri pentru un bloc de cinci etaje. Va avea magazine şi apartamente

ro

02 Sep, 2016 00:00 2123 Marime text
 

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+5e cu parcare la demisol, spaţii comerciale la parter“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Beneficiarul investiţiei - un imobil care urmează să fie edificat în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 249 - este Traian Grosu.
 
Conform proiectului, beneficiarul doreşte construirea unui imobil în regim D+P+5E, cu demisol, parter, cinci etaje, la demisol garaje, la parter şi la etajul 1 - magazine, iar la etajele 2, 3, 4 şi 5 - locuinţe (opt apartamente). La demisol va fi înfiinţat un garaj cu 14 locuri de parcare în sistem Klauss. Accesul maşinilor se va face din bulevardul Mamaia, pe o rampă auto având panta de maximum 18%. Pe 30% din suprafaţa terenului se vor amenaja spaţii verzi constând din gazon, plante decorative, arbori şi arbuşti.
 
Structura de rezistenţă a imobilului propus va fi compusă din cadre (stâlpi şi grinzi) din beton armat şi planşee din beton armat. Zidăria exterioară va fi din BCA de 25 cm şi termosistem de 10 cm la exterior, iar zidăriile interioare din BCA, de 25 cm, 20 cm şi 10 cm. Tâmplăria va fi din aluminiu, cu rupere de punte termică sau PVC armat cu geam termoizolant şi perete  cortină la parter şi la etajul 1. Imobilul va avea instalaţie electrică, sanitară, apă şi canalizare, încălzire centrală individuală - în apartamente şi magazine - şi telefonie.
 
Conform Certificatului de urbanism nr. 744 din 29.02.2016, imobilul va fi construit pe bulevardul Mamaia nr. 249. Terenul a fost obţinut de beneficiar conform contractului de vânzare-cumpărare, având încheierea de autentificare nr. 8168 din 16.09.1996 şi următoarele vecinătăţi: la nord - proprietate privată, la sud - proprietate privată, la est - bulevardul Mamaia, la vest - proprietate privată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii