Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Heka Hospital, amenajat de Mohamed Zaher pe bulevardul 1 Decembrie, se modifică. Iată ce investiţii se fac!

ro

21 Nov, 2017 00:00 18399 Marime text

Spitalul privat Heka Hospital, amenajat de medicul Mohamed Zaher în zona ICIL, se modifică.
 
Diagnost SR, societatea pe care funcţionează noua unitate sanitară, a înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Modificări pe perioada de execuţie a proiectului autorizat conform AC 206 din 9.02.2016 - «Supraetajare cu un nivel imobil existent D+P+3e in limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform Legii 50/1991, recompartimentări interioare şi schimbare de funcţiune din birou în spital pentru imobil existent D+P+3e, amplasare barieră şi firmă luminoasă» prin Recompartimentări interioare imobil D+P+4e şi extindere pe orizontală etaj 4“. Imobilul este situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Terenul se află în proprietatea societăţii Diagnost SRL, conform contractelor de vânzare-cumpărare nr. 3561 din 14/11/2014 şi nr. 3977 din 16/12/2015.
 
Se propune modificarea proiectului autorizat prin recompartimentări interioare ale imobilului D+P+4E şi extinderea pe orizontală a etajului 4. Oportunitatea investiţiei este argumentată prin documentaţia de certificat de urbanism aprobată şi presupune recompartimentări interioare imobil D+P+4E şi extinderea pe orizontală a etajului 4. Imobilul se va recompartimenta şi va adăposti următoarele funcţiuni: la subsol - spaţii tehnice, depozitări, farmacie, vestiare, grupuri sanitare, oficiu primire hrană, SPIAMM, arhive, UTS, analize medicale, birou; la parter - hol acces cu recepţie, cabinete pe specialităţi, cameră primiri urgenţe, CT, RX, monitorizare; la etajele 1 şi 2 - saloane cu grupuri sanitare, post supraveghere şi tratament, materiale şi oficiu hrană; la etajul 3 - bloc operator, ATI, post supraveghere şi tratament şi saloane cu grupuri sanitare; la etajul 4 - zona administrativă cu birouri şi sală multifuncţională, cabinete pe specialităţi, post supraveghere şi tratament, saloane cu grupuri sanitare. Accesul principal se va face din partea de est, din bulevardul 1 Decembrie 1918.

Povestea noii unităţi sanitare 

Reamintim că, în anul 2016, Mohamed Zaher, asociat unic în societatea Diagnost SRL, a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 206 pentru „Supraetajare cu un nivel imobil existent D+P+3 etaje în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, recompartimentări interioare şi schimbare de funcţiune din birouri în spital pentru imobil existent D+P+3E, amplasare barieră şi firmă luminoasă“.
 
În 2015, în lunile iunie şi iulie, Diagnost SRL a mai reuşit să obţină două certificate de urbanism de la Primăria Constanţa, pentru unele modificări care urmează a fi aduse imobilului situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 21. Primul certificat de urbanism - nr. 2046 - a fost eliberat de municipalitate pe data de 30 iunie 2015, având ca obiect „Recompartimentări interioare imobil existent D+P+3E - birouri şi schimbare de funcţiune, din birouri, în spital, pentru imobil existent D+P+3E, cu respectarea indicatorilor urbanistici aprobaţi“. „Va fi un spital generalist, care va avea mai multe specialităţi. Sperăm să începem cât mai curând lucrările, acum, că avem toate avizele“, declara, la acea vreme, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, medicul Mohamed Zaher.

Despre Diagnost SRL 

Firma a fost înfiinţată în anul 2007. Are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, fiind deţinută de Mohamed Zaher. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi de asistenţă spitalicească“, este Emilia Alina Apostol. Mohamed Zaher mai este asociat în Arena Travel SRL, Isis Medical Center SRL şi Pangeea Med SRL.
 
Citeşte şi:
 
Heka Hospital. Spitalul deţinut de Mohamed Zaher şi-a instalat firma. Semn că de-acum este gata sau aproape gata (galerie foto)
 
Schimbări la Diagnost SRL, societate care deţine spitalul privat din zona ICIL. Iată ce a decis Mohamed Zaher!
 
Spital privat pe bulevardul 1 Decembrie Mohamed Zaher a obţinut acordul Primăriei Constanţa pentru înălţarea imobilului (galerie foto)
 


Mohamed Zaher, două acte de la Primărie Fondatorul maternităţii Isis îşi deschide un nou spital pe bulevardul 1 Decembrie

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii